Ariel paketinden 1 tane 390 ml ariel sıvı ve 5 tane tek yıkamalık ariel sıvı çıktı. Bu 5 taneyi arkadaşlarımıza dağıtacakmışız.
Fairy paketinden de 1 tane 10 kapsül içeren Fairy Platinum paketi, 5 tane de 2 kapsüllük paket çıktı.
Bence tekrar başvuru yapın.
bana da geldi bukoliden sms. az uzak eve, içerik iyi gibi di mi, değer yani gidip almaya?
Bence değer, gidip almanızı tavsiye ederim.
bana da geldi bukoliden sms. az uzak eve, içerik iyi gibi di mi, değer yani gidip almaya?
bugün bende teslim aldım içerik evet güzel çok fazla bişey olmasada ancak olay o değil
kesinlikle alın çünkü artik denedim biliyorum üyeliği değişmiş
gelen kağıtlarda ve kitapçikta size özel kod var kod ile giriş yapiliyor ayrıca hediye ediceklerinizde üye olup giriş yapicak ve o kodla beraber deneyimini yazicak bu sayede ilerleyen kampanyalara katilip katilmayacağınız belli olucak ayrıca 250tl hediye çeki kazanma şansıda var.
Yani denedim biliyorum tamamen gerçek deneyimlerin paylaşılıcağı platforma döndün an itibariyle bu atlanılmasın sakın
Herkes bu noktayı atlamış ancak bana göre asıl önemli olan kısım bu
bugün bende teslim aldım içerik evet güzel çok fazla bişey olmasada ancak olay o değil
kesinlikle alın çünkü artik denedim biliyorum üyeliği değişmiş
gelen kağıtlarda ve kitapçikta size özel kod var kod ile giriş yapiliyor ayrıca hediye ediceklerinizde üye olup giriş yapicak ve o kodla beraber deneyimini yazicak bu sayede ilerleyen kampanyalara katilip katilmayacağınız belli olucak ayrıca 250tl hediye çeki kazanma şansıda var.
Yani denedim biliyorum tamamen gerçek deneyimlerin paylaşılıcağı platforma döndün an itibariyle bu atlanılmasın sakın
Herkes bu noktayı atlamış ancak bana göre asıl önemli olan kısım bu
Ben sitede kodu gireceğim yeri bulamadım. Nereye gireceğiz?
Bende dün fairy den bedava kapsül ürünü nü aldım toplamda 25 adet kapsül var 1 aylık yıkama bedava kargo ücreti yok birşey yok güzel.