Gönderen Konu: 24 Kasım öğretmenler günün kutlu olsun Diazem  (Okunma sayısı 11375 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
Ynt: 24 Kasım öğretmenler günün kutlu olsun Diazem
« Yanıtla #20 : 24 Kasım 2009, 10:21:12 »
Mesleğini hakkıyla yerine getiren tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun.Hepsi eli öpülesi insanlar ;)Umarım yakında öğretmen olmak nasip olacak bana da :D

balpötüşü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 24 Kasım 2009, 10:43:16 »
En kutsal meslek öğretmenlik hele rehabilitasyon öğretmenlerinin işleri daha sabır isteyeni.Bütün öğretmenlerin bu güzel günü kutlu olsun tabi diazem senin ve arkadaşlarınınki de ;)

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #22 : 24 Kasım 2009, 10:45:57 »
Tüm ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutlarım bizde bugün okulda yapıcaz kutlama diazem seninde ögretmenler gününü kutlarım forumdan başka varsa arkadaşlar onlarıda.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 24 Kasım 2009, 10:48:24 »
Öğretmenler günün kutlu olsun arkadaşım :) O çocuklara verdiğin emeği bildiğim için seni bir kez daha tebrik ederim. Eşinin de öğretmenler gününü kutladığımı iletirsin :)

Bu arada tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun. Az önce okuldan geldim. Oğlumun öğretmeni çok şık giyinmiş, fotoğraf çektirdi öğretmen çocukların getirdiği çiçeklerle. Hepsi öğretmenlerine sarıldı, fotoğrafı çektik de bizim haylazlar düşürdü öğretmeni ;D Öğretmen düştü ama nasıl mutlu anlatamam :D Birşey olmadı ama, zaten çocuklarla düştüler ;D
« Son Düzenleme: 24 Kasım 2009, 10:52:20 Gönderen: erteb »
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #24 : 24 Kasım 2009, 10:58:20 »
Başta annem babam olmak üzere bende tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım.

Çevrimdışı uzaksehirler

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 24 Kasım 2009, 11:09:15 »
öğretmenler gününüz kutlu olsun diazem ve tüm öğretmenlerimizin.

düşümde gördüm bir kaç yıl evvel.okul bahçesinde al satarım bal satarım oynuyorduk. mendil sizdeydi. arkanızda saklayıp cevremizde hafif tempo koşarken mendili bırakacagınız öğrencinizi seçmek  için bize gülümseyerek bakıyordunuz. tıpkı yıllar evvelki gibi...
müzik derslerinde mandolin çalardınız ve barış manço şarkıları, köylü güzeli türküsünü öğretirdiniz bize.
diğer hiç bir sınıfın müzik dersi böyle olmazdı.kendi kumaş mendiliyle grip olan arkadaşımızın burnunu silmesi hatıralarımdadır.ve köyden bir velisinin getirdiği harika kocaman kirazları kendi elleriyle yıkayıp hepimize yedirmesi...
ve hiç unutmadığım bir çok anı..
doğruluğu dürüstlüğü haksızlık karşısında ne yapacagımızı kısaca hayatı siz öğrettiniz.
ilköğretmenim ve diğer öğretmenlerim sizi seviyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı angel65

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #26 : 24 Kasım 2009, 11:20:36 »
bende başta bitanecik kardeşimin sonrada diazemin öğretmenler gününü kutluyorum.

medilayn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 24 Kasım 2009, 12:43:15 »
öğretmenler gününüz kutlu olsun diazem ve tüm öğretmenlerimizin.

düşümde gördüm bir kaç yıl evvel.okul bahçesinde al satarım bal satarım oynuyorduk. mendil sizdeydi. arkanızda saklayıp cevremizde hafif tempo koşarken mendili bırakacagınız öğrencinizi seçmek  için bize gülümseyerek bakıyordunuz. tıpkı yıllar evvelki gibi...
müzik derslerinde mandolin çalardınız ve barış manço şarkıları, köylü güzeli türküsünü öğretirdiniz bize.
diğer hiç bir sınıfın müzik dersi böyle olmazdı.kendi kumaş mendiliyle grip olan arkadaşımızın burnunu silmesi hatıralarımdadır.ve köyden bir velisinin getirdiği harika kocaman kirazları kendi elleriyle yıkayıp hepimize yedirmesi...
ve hiç unutmadığım bir çok anı..
doğruluğu dürüstlüğü haksızlık karşısında ne yapacagımızı kısaca hayatı siz öğrettiniz.
ilköğretmenim ve diğer öğretmenlerim sizi seviyorum.

okurken büyük keyif aldım süper eline sağlık  ;D

Çevrimdışı yesilyayla

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 24 Kasım 2009, 12:50:49 »
öğretmenler günün kutlu olsun diazem  ;)

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #29 : 24 Kasım 2009, 13:07:38 »
Öncelikle annem ve babamın daha sonraa bütün öğretmenlerinn öğretmenler günü kutlu olsunnn.....İyiki varsınızz... :)