1 tane 1 lt moneye yuklencekse kötü yok bende oda heba olur
2 tane den 10 tane kazanmşım Allah bereket versin bunada şükür
bizim aileden 5 kişi kazandı diye bana bir ton laf yaptılar katılan herkes kazanmış herkes ben bir şey kazandım mı göze batıyor altı üstü 5 tane süt firmalara yalakalık yaparak kazanmıyorum oyun oynayarak kazanılmış bir şey
bana geçen seferki yüklenmemişti, yine 1 lt kazanmışım bu yüklenir inşallah
bizim aileden 5 kişi kazandı diye bana bir ton laf yaptılar katılan herkes kazanmış herkes ben bir şey kazandım mı göze batıyor altı üstü 5 tane süt firmalara yalakalık yaparak kazanmıyorum oyun oynayarak kazanılmış bir şey
ben yalaka değilm sözünü bil sonucta hile yapmadım money numaraları ailemin adına gercek hesapla katıldım yazmayayabilirdim ben yalan dolan hile bilmem ben şeffaf biriyim neysem oyum beni birileri ile karıştırdınız sanırım
Ne kadar kampanyacı varsa adı yazıyo bu listelerde
ben yalaka değilm sözünü bil sonucta hile yapmadım money numaraları ailemin adına gercek hesapla katıldım yazmayayabilirdim ben yalan dolan hile bilmem ben şeffaf biriyim neysem oyum beni birileri ile karıştırdınız sanırım
yalaka diye size yazmadım ben ortaya yazdım sadece sizin yazınızın altına alıntı yaptım yani lafı ortaya attım kusura bakmayın
Kazananların çoğu tanıdık herkese tebrikler.
1 lt 2016 nın ilk kampanya kazancı
2 lt de ben kazanmışım herkese tebrikler