Bende şoktan değilde bir iki seferdir arkadaşların yoğun beğenisi sınucu bimden alyorum.Pasta ve tatlıları.çok hoşumagitti.Ama fiyat olarak aynılar şimdi düşündüm biraz
o yoğurt beğenisi bende de oluştu kare kutudaki tava yoğurdu bir kere denedim sonra tiryakisi oldum
şu marketten rafta günlerce beklemiş üzerine sevk edilirken beklemiş ürünleri yemeyin
ya çok basit bişey söylim size
1pk krema alın sıvı hani kutuda olan şoktaki mükemmel mis marka yeminle en pahalı kremadan daha iyi 3tl fiyatı.koyun ocağa içinde kabarciklar çıksın kaynaması görünsün indirin 2pk çikolata kırın içine eritin 1pk bisküviyi kırın karıştırın sarın strece dolaba atin yeminle mükemmel lezzetli 10 dakikanızı almaz zehirlenme riski sıfır kaloriyse buda bol kalorili tabisi 
bunu hafta sonu kızlara yapıcam kakaolu bisküviyle.Teşekkürler
kakaolu bisküviyle ağir oluyor tadi. Tavsiyem petibörle yapın bimin bitter çikolatasi çok güzel 1,5paket kadar katın kremanın içine , ocaktan alınca eriyor hemencecik zaten sıcak olduğundan krema. irice kırın petibörleri ayri bi kapta dökün üstüne. yaptığımız piramit pastalar vardirya çocukluğumuzdan beri ben artik onu yapmayı biraktım çünkü bisküvi hamurlamışmıyor bildiğimiz gayet güzel sert şekilde kalıyor. Hele tadı kremadan dolayı mükemmel
afiyetler olsun