Gönderen Konu: Global Test Market İle Para Kazan (Ödeme Kanıtlı)  (Okunma sayısı 4066 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
Ynt: Global Test Market İle Para Kazan (Ödeme Kanıtlı)
« Yanıtla #10 : 11 Şubat 2016, 10:15:31 »
Her ankette kaç puan vereceği yazıyor. Bazen kriterlere uymazsanız ankata kabul etmiyor sizi o zaman anket puanını alamıyorsunuz
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 17 Şubat 2016, 18:23:14 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
uzun süredir siteye üyeyim, ilk zamanlar ödeme yapıyordu, ama içerde 1500 aşkın puanım olmasına rağmen ödeme yapmıyor, defalarca yazmama rağmen görmezlikten geliyorlar...
  şu an bende de ödeme yapmıyor neden acaba
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 17 Şubat 2016, 19:10:09 »
Kriterlere uymazsam yaziyor zaten ama mailden girip yaptigim hicbir anketten puan gelmemis.

Çevrimdışı DEMO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 18 Şubat 2016, 09:39:51 »
Buradan daha önceden 2 ödeme aldım. Hiçbir sorun olmadı. Zaman zaman profil bilgilerinizi de kontrol etmek gerekebilir. Profil durumunuza göre belli aralıklarla mail adresinize anket bildirimleri yapılıyor.

Yakın zamanda girdiğimde Profil sayfamda daha önceki profil seçeneklerinin bazısının karşısındaki seçeneklerde yeniden güncelleme yapılmasına ilişkin buton gördüm. Ben de istediği güncellemeleri yaptım.

Yani profil bilgilerinizi de kontrol edin. Doldurduğunuz profil bilgilerinde zaman zaman tekrar güncelleme istiyor. Bu da fark edebilir. Şu anki ödemeler için birşey diyemem. 1100 puan biriktiğinde ödeme alabiliyoruz. O puanlarda değilim. Ama dediğim gibi sağlam ödeme aldığım bir firma. Öncesinde sıkıntı olmadı.
🎁 Kazan: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 18 Şubat 2016, 09:54:01 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Buradan daha önceden 2 ödeme aldım. Hiçbir sorun olmadı. Zaman zaman profil bilgilerinizi de kontrol etmek gerekebilir. Profil durumunuza göre belli aralıklarla mail adresinize anket bildirimleri yapılıyor.

Yakın zamanda girdiğimde Profil sayfamda daha önceki profil seçeneklerinin bazısının karşısındaki seçeneklerde yeniden güncelleme yapılmasına ilişkin buton gördüm. Ben de istediği güncellemeleri yaptım.

Yani profil bilgilerinizi de kontrol edin. Doldurduğunuz profil bilgilerinde zaman zaman tekrar güncelleme istiyor. Bu da fark edebilir. Şu anki ödemeler için birşey diyemem. 1100 puan biriktiğinde ödeme alabiliyoruz. O puanlarda değilim. Ama dediğim gibi sağlam ödeme aldığım bir firma. Öncesinde sıkıntı olmadı.
bende 2 ödeme aldım 3. ödemeyi alamıyorum
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.