Gönderen Konu: Eti  (Okunma sayısı 2196 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
Eti
« : 14 Şubat 2016, 19:30:12 »
1. Yarışma Eti tarafından gerçekleştirilmektedir.
2. Eti, #mutlulukdeninceakla yarışması 13.02.2016 tarihinde saat 21:00’da başlayıp, 05.03.2016 tarihinde 23:59’da bitecektir. 
3. Yarışmaya katılmak için #mutlulukdeninceakla ve #etietieti etiketlerinin her ikisinin de kullanılması gerekmektedir.
4. Yarışma sadece Instagram üzerinde gerçekleşecek olup bunun haricinde gönderilen fotoğraflar dikkate alınmayacaktır.
5. Eti, yarışmaya katılım esnasında, yarışmacıların kişisel bilgisayar ve internet erişimlerinden & teknik aksaklıklardan oluşabilecek problemlerden dolayı sorumluluk kabul etmez.
6. Katılım ücretsizdir, 18 yaşından büyükler katılabilir.
7. Eti, kurallara aykırı olduğunu tespit ettiği bir katılımı diskalifiye edebilir. 
8. Katılımda sunulan kimlik ve adres bilgilerinin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcı sorumluluğundadır.     
9.Katılımcı, kendisinden başka hiçbir kişinin, kurumun, kuruluşun gizlilik hakkını, kişilik haklarını ya da yayın haklarını ihlal eden, fikri ve sınai mülkiyet hakları çerçevesinde korunan hiçbir bilgi veya görsel materyali iletemez. Yasal yükümlülük doğuran durumlarda, yazılı veya görsel içeriği yükleyen/gönderen kişi/kişiler münhasıran sorumlu olacaklarını kabul ederler. Katılımcılar, Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markaların Korunması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, Türk Ticaret Yasası, Türk Ceza Yasası ve diğer ilgili yasal mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi baştan kabul ve taahhüt eder. Aksi takdirde, doğacak tüm hukuki ve cezai yükümlülükler tamamen ve münhasıran katılımcıyı bağlayacaktır. Katılımcının işbu kampanya şartlarına veya yasalara aykırı olarak paylaşımlarda bulunduğu tespit edilirse veya yetkili mercilerce bu konuda bir inceleme mevcut olur ise, Eti, Katılımcı ile ilgili tüm bilgileri yetkili makamlara bildirmek yetkisini haizdir.
10. Yarışma kapsamında gönderilen mesajların veya yapılan paylaşımların katılımcılar tarafından değiştirilebilir içeriğinden Eti hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Bununla birlikte Eti, uygun bulmadığı isme ve/veya içeriğe sahip katılımcıları herhangi bir uyarıda bulunmaksızın yarışmadan çıkarma/silme, fotoğrafları silme hakkına sahiptir.
11. Katılımcı yarışma konusu fotoğraflar da dahil olmak üzere yarışma ile ilgili içerikler üzerindeki ve içerikte yer alan herhangi bir Fikri ve Sınai hak teşkil eden unsur üzerindeki, tüm mülkiyet haklarının, çoğaltma, yayma, işleme, işaret, ses ve/veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim şeklindeki mali ve yapımcı ve/veya icracı olmaktan doğan bağlantılı hakların, görüntü/ses/içerik sahiplerinin kişisel haklarının, tam ve tek sahibi olduğunu, alt çalışanlardan, ilgili eser veya hak sahiplerinden ya da onların bağlı bulunduğu meslek birliklerinden FSEK’in 48 ve 52 nci maddelerinde düzenlenen sıhhat şartlarına uygun ve yazılı şekilde sınırsız ve herhangi bir süre kaydı olmaksızın süresiz, Türkiye’de ve tüm Dünyada yukarıda sayılanlar da dahil her türlü ürün/ platform/ malzeme/ organizasyon/ mecrada vs. geçerli olmak üzere 3. kişilere de devredilebilecek biçimde devraldıklarını, izin aldıklarını, hak sahibi olduklarını, eserler dolayısı ile Meslek Birliklerine ödenmesi gerekli tüm bedellerin sorumluluğunun kendilerinde olduğunu kabul ve taahhüt ederek, bu hakların kendi uhdelerinde olduğunu, bu hakları devredebilme kabiliyet ve hukuki salahiyetinde olduklarını, bu haklar üzerinde direkt veya dolaylı olarak bir 3. şahsın hiçbir nam ve isim altında herhangi bir takyidat, mali veya manevi veya ticari bir hakkı olmadığını kabul ve taahhüt ederler..
12.Katılımcı, yüklediği tüm fotoğraflar ve metinlerin içeriğinden sorumludur. 
13. Eti Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Kompüter çalışanları yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile hediyeden yararlanamaz.
14. Yarışmaya katılan herkes katılım koşullarını okuyup kabul etmiş sayılır.   
15. Eti, bu koşullarda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
16. Katılımda sunulan kimlik ve adres bilgilerinin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcı sorumluluğundadır.
Kurgu ve ödül mekanizması:
1. Eti, #mutlulukdeninceakla yarışması, hesabı kilitli olmayan tüm Instagram üyelerinin kullanımına açıktır. 
2. Yarışma 13.02.2016 tarihinde saat 11.00’da başlayıp, 05.03.2016 tarihinde saat 18.00’da sona erecektir. Belirtilen tarih aralığında yarışmaya katılan fotoğraflar, jüri tarafından 19 Mart tarihine kadar değerlendirilecek ve kazanan fotoğraf 26 Mart tarihinde Eti’nin Facebook hesabından duyurulacaktır.     
3. Yarışmaya katılmak için, katılımcıların kişisel Instagram hesabı üzerinden kendi çektikleri ve mutluluklarını tanımlayan fotoğraflarını #etietieti ve #mutlulukdeninceakla hashtag’lerinin her ikisinin de kullanılması gerekmektedir.
4. Jüri, yarışmaya gönderilen fotoğraflar içinde mutluluk ve orjinallik gibi kriterlere dayanarak dereceye girecek yarışmacıları seçer. 
5. Kazanan katılımcıyla Instagram üzerinden iletişime geçilecektir.   
6. Kazanan katılımcı ödül olarak, Mehmet Turgut tarafından belirlenecek bir tarihte, 1 günü Mehmet Turgut ile birlikte geçirecektir. Katılımcı hakkını bir başkasına devredemez.   
7. Mehmet Turgut ile birlikte yapılacak 1 günlük görüşme İstanbul’da olacaktır. Kazanan yarışmacının İstanbul dışından olması halinde şehirdışından katılması sebebiyle yapacağı tüm masraflar kişinin kendisi tarafından karşılanacaktır.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
Ynt: Eti
« Yanıtla #1 : 14 Şubat 2016, 21:30:31 »
link yokmu bulamadım ben
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #2 : 14 Şubat 2016, 22:04:07 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
link yokmu bulamadım ben

Facebook üzerinden katılım koşullarını verdiler. Belki yarın detaylarda gelir.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 17 Şubat 2016, 21:47:01 »
link yokmu bulamadım ben

Facebook üzerinden katılım koşullarını verdiler. Belki yarın detaylarda gelir.

gelmedimi acaba ?
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 18 Şubat 2016, 00:16:15 »
ee hediye  bumu yani Mehmet Turgut ile birlikte bir gün geçirmek yokmu başka hediyesi