Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Okumak isterseniz... Benim hayatımdan ufak bir kesit.İlk başta anlattıklarım devede kulak aslında.Şanssızlıklar o kadar abartı durumdaydıki artık mevzuatta bile olmayan ender şeyler başıma gelmeye başlamıştı iş hayatımda 
süpermiş yaa
Allahım hep onamı verecen bide beni gör
al işte şimdi de ben diyom bakim ne olcak sağa sola şifre göndermeye başlıyım barii

)
Allahım onuda gör benide gör
inşallah hepimiz kazanırıs
Güzel başlık ve güzel bir temenni ama benim için fazla büyük bir hayal ,
bu güne dek sadece max çubuğumdan hediye max çıktı...Düşünün durumu yani..
Ne zaman bir bankamatikte sıra beklesem upuzun sıra bitip bana sıra geldiğinde bankamatik bozulurdu.Ne zaman otobüs durağına gitsem otobüs sn ler önce kalkmış olurdu.Şehirler arası otobüslerde hep benim yerimi başkasına satarlardı
Muhahah dizaem film gibi hikayen var
Onlar daha neki... O dediklerim 1 defa değil defalarca yaanmış olaylar.. İlk kazandığım hediye 10bin konturdu aslında. Ve öğrendiğimde yedeğe gitmişti. Ulen dedim genemi. Kaderim bir anda değişti ama.
Hayattan istediğim bir çok şeyle beraber .....
Her an herşey olabilir, Herşeyi değiştirmek bizim elimizde, 2,5 ayda bisürü hediye kazanmışsın
Her an herşey olabilir, Herşeyi değiştirmek bizim elimizde, 2,5 ayda bisürü hediye kazanmışsın 
Aynen herşey bir anda değişti.Sanki ölcekmişsinde son arzuların yerine geliyor gibi bir şeydi...
Sonrası hastalık zaten...

Bu arada laptopun ekranı patladığı gün gene laptop kazandım oda büyük şans benim için.

Bir nazar boncuğu takacaz heralde bu gidişler..