Gönderen Konu: Yudum Gıda:5kişiye Yudum MİNİ YAĞ SETİ hediyeli-jürili-14 Şubat 18:00 son  (Okunma sayısı 1725 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

perishan

• Ziyaretçi
https:// facebook.com/yudumgida

Yudum mini yağ seti yarışma katılım koşulları
YUDUM·12 Şubat 2016 Cuma

1. Bu yarışma 12.02.2016(Saat:13.00) - 14.02.2016(Saat:18.00) tarihleri arasında Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.
2. Yarışmaya katılan kişilerin Yudum Facebook hesabında belirtildiği üzere, mutfaklarının beğendikleri bir köşesini, https:// facebook.com/yudumgida sayfasına yarışma yorumu olarak göndermesi gerekmektedir.
 3. Paylaşılan tüm fotoğraflar arasından yapılacak Jüri (Minel Kuğu – Burcu Yaman) değerlendirmesiyle 5(beş) kişi Yudum mini yağ seti kazanacaktır. İşbu hediyelerin rayiç bedelleri piyasa koşullarına göre değişiklik arz edebilir.
4. Sonuçlar 23.02.2016 tarihinde https:// facebook.com/yudumgida sayfasında duyurulacaktır. Kazanan kullanıcıyla https:// facebook.com/yudumgida sayfasından mesaj yoluyla iletişime geçilecek, adres bilgisi istenecektir. Yudum mini yap seti, kazanan kullanıcının adresine ücretsiz kargolanacaktır. Adres bilgisinin doğruluğundan kullanıcı sorumludur.
 4. Yarışmaya katılanlar sorularını https:// facebook.com/yudumgida sayfasına mesaj yoluyla gönderebilirler.
5. Kullanıcılar yarışmaya katıldığında Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş. kullanıcı bilgilerinin yarışma için kullanım hakkına sahip olur. Bununla birlikte, katılım için kullanılan görsel ve içeriklerin fikri mülkiyet hakları Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş.’ne devrolmakla birlikte katılımcı bunlar üzerinde herhangi bir hak ve talepte bulunamaz.
6. Katılımcılar, Yarışmaya katılım için kullandıkları profil bilgilerinin, görsel ve bilgilerin gerçek ve kendilerine ait olduğunu ve herhangi 3. Bir kişinin hakkını ihlal etmediğinibeyan, kabul ve taahhüt ederler. Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş. katılımcıların yarışmaya katılım uygunluğunu doğrulama ve yarışmaya katıldıkları profillerini teyit etme hakkını saklı tutar.
7. Yarışmaya katılım ve sitedeki işlemler ücretsizdir, 18 yaşından büyük isteyen herkes katılabilir. Katılım için başka ticari bir koşul aranmamaktadır.
 8. Yarışmaya Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş. ve Publicis Zone İletişim Hizmetleri A.Ş. çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş.’nin bundan dolayı herhangi bir sorumluluğu doğmaz.
 9. Yarışmaya yurtdışından katılımda bulunanlar, ödül kazanamazlar.
 10. Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüştürülemez.
 11. İkramiyeye konu olan eşya ve-veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
 12. Yarışmada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı ödüle hak kazanamayacak olup, Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş.’nin yasal işlem başlatma ve varsa bundandoğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.
 13. Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş. yarışmaya katılım esnasında,katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması,uygun programa sahip olunmaması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
 14. Kazanan kişiler, isminin Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş.’nin sosyal medya hesapları aracılığıyla açıklanmasını kabul etmiş olurlar.
15. Paylaşılan cevaplardan Jüri tarafından uygun görülenlerin bir kısmı veya tamamı, Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş. ve bağlı şirketlerin uygun göreceği reklam ve tanıtım yarışmalarında kullanılabilecektir ve uygun görülen yerlerde uygun görülen şekilde sergilenebilecektir. Tüm fikri ve mülki hakları Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş. ve bağlı şirketlere aittir.
 16. Yarışmaya katılanlar işbu Yarışma Katılım Koşulları’nı kabul etmiş sayılırlar. Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş.’nin Yarışma Katılım Koşulları’na uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.
 17. Yarışma kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş.’nin her türlü kayıtları esas alınacak olup yetkili mahkeme İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleridir.
 18. Bu yarışma, Milli Piyango İdaresi izin kapsamı dışındadır.
 19. Yarışmaya katılan herkes, Yarışma şartlarını okuyup anlayarakpeşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcıların Yarışma şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş. tarafından yapılacaktır. Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş. bu koşullar ve kurallarıgerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler.
 20. Koşullar ve Kurallar'ın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.

Çevrimdışı sule_yilmaz

• Usta Kampanyacı
link olmadı :(

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
Bulamadım bu yarışmayı
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

perishan

• Ziyaretçi
Görselin linki bu: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Görselin linki bu: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

bu farklı bir link

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
yandaki çatalın bıçagın boyu ile kıyaslarsan kayagı bir minik  8)