kazanan yorumlar

Ceyni Grayf
17-10-2009
Reebok EasyTone' a ihtiyacım var çünkü;
Hayatımın her döneminde bir Reebok spor ayakkabım oldu. Hatta Türkiye'de çok popüler değilken bile babamın Italya'dan getirdiklerini giyerdim, küçükken de çok severdim ve çok rahattı. Ama artık büyüdüm ve bu zamanlarda daha çok rahata ihityacım var çünkü topuklu ayakkabılardan yorulduğumda acımı hafifleticek bir spor ayakkabıya ihtiyacım var. Ayrıca ince bacakalarımın yürürken normalden daha fazla çalışmasını da istiyorum. Yani küçüklük günlerimi hatırlamak için ve güzel bacakalrımı koruyabilmek için Reebok EasyTone'a ihtiyacım var. Bu maili gönderdiğim andan itibaren Reebok EasyTone 'lu günlerimin hayalini şimdiden kurmaya başladım
Yorumunu ekle
Yeşim Yavuzalp
17-10-2009
Sevgili Reebok EasyTone,
Daha bu sabah seni arkadaşımın ayağında gördüm ve bayıldım.
Benim olmalısın diye düşündüm ve Mia'dan posta geldi!!!
Bu bir tesadüf olmalı ve Reebok EasyTone benim olmalı.
Renk tonların tam istediğim gibiydi.
Sen benim arayıp da bulamadığımdın.
Bana çok yakışacaksın.
Benim de duruşum değişecek.
Bacak kaslarım sayende daha iyi çalışacak.
Seninle spor yapmak çok ayrıcalıklı olacak.
Bana ayrı bir hava katacaksın.
Adın da çok güzel.
Çok havalı )
Seni anlatırken bile çok mutlu oldum ben...
Yorumunu ekle
Mine Türe
17-10-2009
On üç yaşındayken vitrinde gordüğüm pembe siyah spor ayakkabılarla Reebok aşkım başladı. Sonra ilk gençlik ve universite hayatım hep Reebok'la geçti. Kotlarla, şortlarla, yağmurda, güneşte, rüzgarda Reebok'lar hep benim en iyi arkadaşlarım oldu. İş hayatının başlamasıyla ne yazık ki artık gardrobumda daha çok topuklu ayakkabı, ajandamda spora ayıracak daha az zaman vardı. Ama Reebok EasyTonelarimi haftasonları ayağıma geçirdiğimde hem normal ayakkabılardan daha kısa surede sıkı kalçalara ve düzgün bacaklara sahip olurum, hem de ayağımda her daim stilettolar varmışçasına düzgün bir duruşum olur. Boylece daha ince basenlere sahip olma rüyam Reebok tarafından gerçekleştirilir. EasyTone bence iş hayatının yoğunluğu nedeniyle spor yapmaya ne yazik ki yeterince vakit ayıramayan ama incecik bacaklara, düzgün kalçalara sahip olmayi duşleyen bir kadına, yani tam da bana göre. Kisacasi Reebok EasyTone benim olmalı!
Yorumunu ekle