Gönderen Konu: Tadelle:Oyunda ilk 10 puanı alanlara Tadelle ürün kutusu-16 Şubat son  (Okunma sayısı 3682 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı caatay

• Yeni Kampanyacı
  • *
İlk 2 sıra kesin hile yapmış altındaki sıradakilerde yapmış olabilirler ama onların günahlarını da almak istemem. Fakat bu oyunu 100den fazla kez oynadım 33 saniyede falan bitirince ki çok zor 1500ü geçiyorsun ancak. 1600-1700lü puanlar için 30 saniyenin altına inmek lazım nasıl yapmışlar anlamadım. Hadi onlar neyse de ilk iki sıra için söylenecek birşey yok , insanı oyun keyfinden ediyorlar , alt tarafı bir kutu çikolata için yaptıkları hileye bak. Diskalifiye edilmeleri lazım, Yazık!
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2016, 12:40:28 Gönderen: caatay »

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
sarelledeki listede genelde bilgisayar teknikerleri ve mühendisleri mühendislerin düştüğü hala bak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)

Çevrimdışı caatay

• Yeni Kampanyacı
  • *
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
sarelledeki listede genelde bilgisayar teknikerleri ve mühendisleri mühendislerin düştüğü hala bak

maalesef , bu oyuna hile karışmış. Oldukça zor oyun 1500ü geçmek çok çok zor ama şu puanlara bak. Eğer yüksek puan yapan varsa bize anlatsın. Çünkü minimum hatayla ancak 1500lü bir puan yaptım yüzden fazla kez denedim.