Sinemalarımızda en son BODY OF LIES filminde birlikte izlediğimiz Leonardo DiCaprio ve Russell Crowe ikilisinin 13 yıl önce yine birlikte rol aldıkları film aşağıdakilerden hangisidir?
A) The Quick And The Dead (Doğru Cevap)
B) Departed
C) Total Eclipse
D) The Foot Shooting Party
E) Marvin’s Room
Doğru yanıt vererek kazananlar:
1. Emine Kekeve
2. Fatma Budak Karakaş
3. Ece Kalaycıoğlu
mezun olanlara ne zaman gönderiyorlar mp3 player bilen yaza bilir mi? Tatile gitmeden gelse bariii
1 hafta içinde geliyor. Bana tam 6 günde gelmişti. Tebrik ederim mezun olan ve kazanan arkadaşları
ben az önce üye oldum siteye.. ders ve kur bitirme olayını çok iyi anlayamadım.. yardımcı olabilecek birisi var mı? kurları bitirenler özellikle..
kurların bitirme süreleri sitede yazıyor canım. sadece 3 günde bir(yanlış hatırlamıyorsam) girip *ders alındı* kaydı yaptırman gerekiyor. Dersleri tıklayınca kaydı giriyor zaten. Ben daha sonda açılan pdf uzantılı dosyaları bir klasöre kaydetmiştim. Çünkü her kurun sonunda sınav yapıyorlar. Soruları sordukları zaman girip aratıp kopyala-yapıştır yapıyordum

Açıkçası okumadım hiç. Ben kurları bitirdim ama bana hala bitirdiğime dair bilgi vermediler

Sadece başarılı oldunuz diyor ama ben mp3 ten haber bekliyorum hala
cadı sağol..açıkçası bende okuyacak mıyım diye düşünüyordum.. sağol yanıtın için.. inşallah hediyen de bir an önce gelir..
ya arkadaşlar üye olurken adresimizi verdik mi mezun olunca sonradan mı veriyoruz üyelik bilgilerinden göremiyorum mezun olmak üzereyim ama memlekete gidicem adres değişikliği nasıl yapılır mail mi atsam acaba
ben mezun olalı 2 ayı geçti hediye mediye gelmedi
yazdım cevapta yok allah allah ya
eşimde bitirdi....hediye fala yok mail de attım cvp ta yok