0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin39 bile sıktı ayağımı ama ayaklarımın şişinden mi numara mı küçük bilmiyorum 1 ay sonra şiş inince denesem geç kalmış olur muyum ki Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin40 bayan 40.5 olarak geldi ve siyah düz süetimsi . kalıplar küçük bana gelen de bunun aynısı, kalıplar hakkaten de küçükmüş normal zamanda öncesinde kaç giyiyordun ondan bir numara büyük istemen gerek bence. kalıp çok dar ama 40 istesende 40.5 gelir çok büyük olur sanki oda bende bilemedim şimdi ben de form doldururken; geçmişte yazılanlara istinaden zaten 1 no büyük istemiştim; 1 büyük istememe rağmen sıktı yanlardan. Ama dediğim gibi şişlik durumu var. 1 2 aydan önce de belli olmayacak sanırım. Ama eşim ayakkabılara hasta oldu. hem şık hem de kaliteli dedi. Ayakkabı kenarda duracak, bikaç ay sonra göreceğiz ne olduğunu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin39 bile sıktı ayağımı ama ayaklarımın şişinden mi numara mı küçük bilmiyorum 1 ay sonra şiş inince denesem geç kalmış olur muyum ki Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin40 bayan 40.5 olarak geldi ve siyah düz süetimsi . kalıplar küçük bana gelen de bunun aynısı, kalıplar hakkaten de küçükmüş normal zamanda öncesinde kaç giyiyordun ondan bir numara büyük istemen gerek bence. kalıp çok dar ama 40 istesende 40.5 gelir çok büyük olur sanki oda bende bilemedim şimdi
39 bile sıktı ayağımı ama ayaklarımın şişinden mi numara mı küçük bilmiyorum 1 ay sonra şiş inince denesem geç kalmış olur muyum ki Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin40 bayan 40.5 olarak geldi ve siyah düz süetimsi . kalıplar küçük bana gelen de bunun aynısı, kalıplar hakkaten de küçükmüş
40 bayan 40.5 olarak geldi ve siyah düz süetimsi . kalıplar küçük
ben kızıma yazmıstım o gelmedı sanırım küçük numara gelmeyecek. form da cıkmıyor nasıl değiştiricez ki aynı durumda olan var mı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben kızıma yazmıstım o gelmedı sanırım küçük numara gelmeyecek. form da cıkmıyor nasıl değiştiricez ki aynı durumda olan var mıBende 30 numara istedim dediğiniz gibi form çıkmıyor.Ne yapabiliriz acaba?
he iyi o zaman ismail dagıtımda da yokmus cunkuheralde onlrı henuz gndermedıler