50tl lik çek için yedek talihli mi olurmuş, ne kadar ayıp insan 20 yerine 40 kişiye verir ayıptır ya
En az 10 tane hileci saydım maalesef. Haram olsun kimlerin haklarını yedilerse artık. Ben katılmadım böyle tipler yüzünden.
ekere facebookdan mesaj yazdım hile var diye bana verdikleri cevap internetleri çok hızlı 10 saniyenin altında yapıyorlar hile yok dediler simdi sorarım size saniyede 2 soru cevaplamak mümkünmü isterse 100 mpbs hız olsun demekki neymiş hile yap kazan sorulardan biri nasıldı yarışmaya katılanlar kesin görmüştür bir yarışı kazanmanın en iyi yolu nedir c:hile yapmak meğerse aranan cevap buymuş bundan sonra bende hile yapıcam
Firmalar şunu anlamadı gitti. Bu tarz yarışmalar her zaman hileye açık.Çekiliş yap herkes şansına razı gelsin.
ekere facebookdan mesaj yazdım hile var diye bana verdikleri cevap internetleri çok hızlı 10 saniyenin altında yapıyorlar hile yok dediler simdi sorarım size saniyede 2 soru cevaplamak mümkünmü isterse 100 mpbs hız olsun demekki neymiş hile yap kazan sorulardan biri nasıldı yarışmaya katılanlar kesin görmüştür bir yarışı kazanmanın en iyi yolu nedir c:hile yapmak meğerse aranan cevap buymuş bundan sonra bende hile yapıcam 
SAÇMA BİR YARIŞMA OLDU BENDE İLK ÜÇE KADAR ÇIKTIM FAKAT SONRA BAKTIM HİLE YAPARAK YANİ SCRİP İLE SANİYE DURDURARAK SON ÜÇ SORUDA SANİYEYİ BAŞLATIRSAN 3 SANİYEDEDE YAPARSIN BENDE YOKLADIM BASİT BİR SİSTEMDİ HİLE OLMASIN ZATEN SERVER GİRİŞ ÇIKIŞ KAYDEDER DİE DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA O SİSTEMİ BİLE KURAMAMIŞLAR KEŞKE HİLE YAPSAYDIM
kazanılan çekle eker ürünleri dışında istediklerimizi alabiliyor muyuz, deneyen oldu mu?
arkadaşlar onu geçtim ben makel firmasına yazmıştım imkansız olarak 1 saniyede o labirentin çözülemeyeceğini adamlar beni engellediler
zaten normal yolla yapmak mümkün değil, herkes hile yapmış bizde yapsak haksızlık etmiş olmayız yani