0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAcaba nezaman gönderilir malum sömestr de geldi evde olamıcaz büyük ihtimal tavayı çok hızlı göndermişlerdi.. ben daha kazandığımı bilmeden hediyem gelmişti..
Acaba nezaman gönderilir malum sömestr de geldi evde olamıcaz büyük ihtimal
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAcaba nezaman gönderilir malum sömestr de geldi evde olamıcaz büyük ihtimal tavayı çok hızlı göndermişlerdi.. ben daha kazandığımı bilmeden hediyem gelmişti..tekrar adres istiyorlarmı
inşallah seramik olandan gelir bana,diğerinden var çünkü, çok memnunum gerçi ama ki tane fazla:)kazanan herkese tebrikler bu arada, darısı tarifli yarışmanın başına ^^
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapininşallah seramik olandan gelir bana,diğerinden var çünkü, çok memnunum gerçi ama ki tane fazla:)kazanan herkese tebrikler bu arada, darısı tarifli yarışmanın başına ^^tebrikler buarada tarifli yarışmanın sonucu degılmı
Tarifli bitti mi
Adrese mı gönderecekler yoksa Tefal e gidip mı alacağız bilginiz var mı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapininşallah seramik olandan gelir bana,diğerinden var çünkü, çok memnunum gerçi ama ki tane fazla:)kazanan herkese tebrikler bu arada, darısı tarifli yarışmanın başına ^^bende almak istiyordum iyi oldu kurabiye tepsisi gelsin istiyorum bana. hiç yağlamadanmı kullanıyorsun tepsiyi merak ettim Arda yaparken direk koyuyorda tepsiye