Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sitesine yaptığım yorumlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapindeğerlenirmeler kısmına yazdım
Kullanıcı: legolass, Şehir: Ankara, Tarih: 23.11.2009, 15:47, Kullanıcının mağaza tecrübesi: 1 Yıl Bu değerlendirme henüz puanlanmamış
1) kaliteli parfümleri hemen buldum (5)
en kaliteli ve en son çıkan parfümleri buldumKullanıcı: legolass, Şehir: Ankara, Tarih: 23.11.2009, 15:40, Kullanıcının mağaza tecrübesi: 1 Yıl Bu değerlendirme henüz puanlanmamış
2) güvenilir bir site (5)
çok güvenilir bir siteKullanıcı: legolass, Şehir: Ankara, Tarih: 23.11.2009, 15:31, Kullanıcının mağaza tecrübesi: 1 Yıl Bu değerlendirme henüz puanlanmamış
3) en son çıkan parfümler bu sitede (5)
hizmet kaliteleri süper herkezin alışveriş yapmasını tavsiye ediyorumKullanıcı: legolass, Şehir: Ankara, Tarih: 23.11.2009, 15:29, Kullanıcının mağaza tecrübesi: 1 Yıl Bu değerlendirme henüz puanlanmamış
4) çok süper (5)
çok kaliteli hizmet sunuyorlar parfüme ihtiyacım olduğu zaman hep bu siteden alıyorum teşekkürlerKullanıcı: legolass, Şehir: Ankara, Tarih: 21.11.2009, 12:41, Kullanıcının mağaza tecrübesi: 1 Yıl Bu değerlendirme henüz puanlanmamış
5) hesaplı ve kaliteli (5)
çok hesaplı ve kaliteli parfüm satıyorlar sipariş ettiğiniz ürünüde hemen kargoluyorlar
Kullanıcı: legolass, Şehir: Ankara, Tarih: 23.11.2009, 16:29, Kullanıcının mağaza tecrübesi: 1 Yıl Bu değerlendirme henüz puanlanmamış
6) her çeşit parfümü kolayca buldum (5)
her çeşir parfümü kolayca buldum aradığım bütün markalar vardı parfümdeolay.com 'a teşekkürler