Gönderen Konu: Kanyon Paris Seyahati Çekilişi  (Okunma sayısı 1080 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozcan_h

• Deneyimli Kampanyacı
Kanyon Paris Seyahati Çekilişi
« : 28 Ocak 2016, 20:29:42 »

Bu yıl sevgililer gününde şanslı 1 çifti romantik bir Paris seyahati bekliyor.

1-14 Şubat tarihleri arasında Kanyon'dan 100TL alışveriş yapan bir çift romantik bir Paris seyahati kazanacak.

KAMPANYA KOŞULLARI

Bu kampanya Kanyon Yönetim İşletim ve Pazarlama A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 26.01.2016 tarihli ve 24951361-255-01-02/167-938 sayılı izni ile 01.02.2016(Saat:10.00)-14.02.2016(Saat:22.00) tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Kampanya tarihleri arasında İstanbul ilinde bulunan Kanyon AVM içindeki mağazalardan (Kanyon AVM içindeki otopark, döviz bürosu ve bankalardan alınan satış fişleri, tütün ve tütün mamülleri, alkollü içecekler, ticari firmalar tarafından yapılan tüm alışverişler, şans ve talih oyunu harcamaları,  hediye çeki ve puanlar ile yapılan alışverişler, Turkcell ve Vodafone mağazasından yapılan fatura ödemeleri ve TL/Dakika yüklemeleri hariçtir) kampanya süresince toplamda 100 TL ve katları tutarında (her 100 TL'ye 1 çekiliş hakkı) alışveriş yaparak kampanya standına gelip fiş/faturalarını ibraz ettiklerinde verilecek pos çıktısı üzerindeki şifreyi ad-soyad, adres ve telefon bilgileri ile birlikte Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  (ücretsiz) internet adresinde karşılarına çıkacak forma eksiksiz girenler (katılımcılara her pos çıktısında 1 şifre verilecek, katılımcılar şifreyi 1 kez gönderecek ve hak ettiği oranda çekiliş hakkı kazanacaktır) kampanyaya dahil edileceklerdir. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin (ücretsiz) internet adresinden yapılan katılımlarda şifre, ad, soyad ve adres bilgilerinden herhangi birinin eksik olması halinde çekilişe katılım hakkı verilmeyecektir. Mükerrer katılımlar elenip, ilk gönderilen şifre dikkate alınacaktır. Her pos çıktısında verilen 1 şifre, katılımcıya hak ettiği oranda çekiliş hakkı kazandıracaktır. Çekilişte, 1 kişi, iki Kişilik Paris seyahati; 12- 15 Mayıs tarihleri arasında 4* Les Jardins du Marais Otel’de 3 gece double odada oda+kahvaltı konaklama, Türk Hava Yolları ile İstanbul-Paris-İstanbul ekonomi sınıfı gidiş-dönüş uçak bileti, Havalimanı-otel-havalimanı transferleri-Türkçe rehber ile, Tam gün Türkçe rehberli tur (Eiffel kulesi, Seine nehri, Notre Dame katedrali ve Ressamlar tepesi), zorunlu seyahat sağlık sigortası (değeri: 7.484,66 TL) (Seyahat İstanbul’da başlar biter. İstanbul’a geliş ve dönüş ulaşımı, pasaport ve vize işlemleri, şahsi harcamalar, yurtdışı çıkış harcı ve belirtilmeyen öğün ve hizmetler ile şahsi harcamalar hariçtir.) ikramiyesi kazanacaktır. Seyahat ikramiyesi talihli ile birlikte iki kişiliktir. Seyahat ikramiyesi talihliden başkası tarafından kullanılamaz, devredilemez ve nakde çevrilemez. Çekiliş 17.02.2016 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hiz. Tic. Ltd. Şti. Gülbahar Mh. Cemal Sururi Sk Halim Meriç İş Merkezi N:15 D:39 Mecidiyeköy Şişli-İstanbul adresinde noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 23.02.2016 tarihli Takvim Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Kanyon Yönetim İşletim ve Pazarlama A.Ş. sorumlu tutulamaz. Asil talihli 09.03.2016 tarihine kadar, yedek talihliler 24.03.2016 tarihine kadar kimlik, fiş/fatura ve şifreli pos çıktısı ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar kimliği, fiş/faturası ve ikramiye kazandığı şifreli pos çıktısı ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar. İkramiye tesliminde fiş/fatura ve şifreli pos çıktısı ibrazı zorunludur. Bu çekilişe Kanyon Yönetim İşletim ve Pazarlama A.Ş. çalışanları, Kanyon Avm içerisinde yer alan mağaza sahipleri, mağaza çalışanları, güvenlik elemanları, temizlik elemanları, tüzel kişiler, Adba Entegre Pazarlama İletişim ve Tic. A.Ş ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hiz. Tic. Ltd. Şti. çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamazlar. Katılsalar bile kazanmaları halinde ikramiyeleri teslim edilmez. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler, yasal yükümlülükler ve harcamalar talihliye aittir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi mesai saatleri içerisinde 0212 212 40 30 nolu U2 Kampanya Danışma Hattı’ndan öğrenebilirsiniz.
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2016, 12:35:01 Gönderen: ozcan_h »

Çevrimdışı kemaldogru

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Kanyon Paris Seyahati Çekilişi
« Yanıtla #1 : 28 Ocak 2016, 20:39:46 »
1 kısıye

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Kanyon Paris Seyahati Çekilişi
« Yanıtla #2 : 29 Ocak 2016, 00:55:38 »
kanyondan zaten 1 ayakkabı alsan kafadan 10 çekiliş hakkın olur :) 2 çift çok az :(
:)