"merhaba, takipçilerimizin dini inanışları sebebiyle selfie çekmek istememeleri jürimiz tarafından değerlendirilmiş ve selfie mecburiyeti kaldırılmıştır."
ben bu yarışmaya katılmadım, ama firma şu yukarıdaki savunması ile epey güldürdü beni

Kazananlar tesettürlü bayanlar olsaydı mazeret bir derece kabul edilebilir belki, ama 2 kazanan da erkek ve sayfalarında bol miktarda kişisel fotoğrafları ve hatta selfie fotoğrafları var.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinFirma resmen katılımcılarını kandırmış, güzel güzel reklamını yaptırmış ve dalga geçer gibi tanıdıklarına eş dosta kapı hediye etmiş.
Ya da bu 2 "kazanan" erkek, kapı ile selfie çekmenin dini inançlarına halel getireceğine inanan mümin kardeşlerimiz. Bu durumda da onları Diyanet İşleri Başkanlığı Fetva Hattı'na havale ediyorum.
Bu iki kazanan kişi otobüs ile, fabrika kapısı ile fotoğraf çektirip Facebook'ta Herkese Açık paylaşıyorlar,ben ilk defa adlarını duyduğum halde meraktan sayfalarına baktım ve gördüm, ama söz konusu eski bir ev kapısı oldu mu aman dinimiz Amin, yersen.
Ayıp nedir, kul hakkı nedir, dolandırıcılık nedir bence bu firmanın ve kazanan kişilerin asıl bu konulara hassasiyet göstermesi gerekli, yazık.