Gönderen Konu: Filiz Çelik Kapı  (Okunma sayısı 2881 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kemaldogru

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Filiz Çelik Kapı
« Yanıtla #10 : 16 Ocak 2016, 19:18:37 »
tebrikler

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #11 : 16 Ocak 2016, 20:18:51 »
Anında engel geliyor. Beğenmek vazgeçtim şikayetvara yazıyorum.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı pinhani45

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #12 : 16 Ocak 2016, 20:24:49 »
merhaba, takipçilerimizin dini inanışları sebebiyle selfie çekmek istememeleri jürimiz tarafından değerlendirilmiş ve selfie mecburiyeti kaldırılmıştır. Sadece kapı görselleri yarışma dışı kabul edilmiş ve tanıdıklık vb. kriterler söz konusu olmadan jürimiz tarafından değerlendirme yapılmıştır. Kampanyalarımızı takip etmenizi önerir, iyi akşamlar dileriz      banada  bunu yazdılar  benden kamerayı telefonu hrıstıyanlar  buldu  onu  sölyene nıye telefon kamere  kullanıylar sorun dedım bu sekılde hakaret eden yazılar yazarsanız  yasal ıslem baslatcaz dedıler

Çevrimdışı gkymrc

• Usta Kampanyacı
    • Kokla Dünyayı
« Yanıtla #13 : 16 Ocak 2016, 23:57:11 »
şikayetvar en iyi seçenek, ben de sayfa beğenimi geri çektim
Lütfen takip :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
referans linklerim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

perishan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 17 Ocak 2016, 00:09:39 »
"merhaba, takipçilerimizin dini inanışları sebebiyle selfie çekmek istememeleri jürimiz tarafından değerlendirilmiş ve selfie mecburiyeti kaldırılmıştır."

ben bu yarışmaya katılmadım, ama firma şu yukarıdaki savunması ile epey güldürdü beni :) Kazananlar tesettürlü bayanlar olsaydı mazeret bir derece kabul edilebilir belki, ama 2 kazanan da erkek ve sayfalarında bol miktarda kişisel fotoğrafları ve hatta selfie fotoğrafları var.

Firma resmen katılımcılarını kandırmış, güzel güzel reklamını yaptırmış ve dalga geçer gibi tanıdıklarına eş dosta kapı hediye etmiş.

Ya da bu 2 "kazanan" erkek, kapı ile selfie çekmenin dini inançlarına halel getireceğine inanan mümin kardeşlerimiz. Bu durumda da onları Diyanet İşleri Başkanlığı Fetva Hattı'na havale ediyorum.

Bu iki kazanan kişi otobüs ile, fabrika kapısı ile fotoğraf çektirip Facebook'ta Herkese Açık paylaşıyorlar,ben ilk defa adlarını duyduğum halde meraktan sayfalarına baktım ve gördüm, ama söz konusu eski bir ev kapısı oldu mu aman dinimiz Amin, yersen.

Ayıp nedir, kul hakkı nedir, dolandırıcılık nedir bence bu firmanın ve kazanan kişilerin asıl bu konulara hassasiyet göstermesi gerekli, yazık.

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 17 Ocak 2016, 00:42:02 »
Com haklısınız  ben kazanmadim diye değil doğru olan biri kazanmasi diye  bu sitemimm ve bana yapılan ahlak dışı konuşma
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #16 : 17 Ocak 2016, 09:25:01 »
ikisininde ÇANKIRI'da yazşıyor olmasıda tam tesadüf olmuş :)
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı nur_568

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 17 Ocak 2016, 10:02:15 »
Eğer şaibe olmasaydı tekrar yaparlardı değerlendirmeyi. İnatla yapmıyorlar ve ben mesaj attım dedimki katılanların fotograflarının altına selfie olması gerekir demişler yorumlarda. Yorumları  dün sildiler. 2 kapı şaibeli digerinede yalandan hediye paketi vermişler. Bende begeniyi geri cektim. Facebook a şikayet ettim.