Gönderen Konu: Yves Rocher:20gün 20 kişiye 35 renkten oluşan oje seti hediyeli-jürili  (Okunma sayısı 918 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

perishan

• Ziyaretçi
Renklerin Dili Etiket ve Fotoğraf Yarışması Katılım Koşulları:
27 Ağustos 2015, 11:42

27 Ağustos 2015 – 17 Eylül 2015  tarihleri arasında Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresi üzerinden düzenlenecek yarışmada aşağıda belirtilen koşulları yerine getiren katılımcılar ödül kazanma şansı yakalayacaktır.

18 yaşından küçükler katılamaz; katılmış ve kazanmış olmaları durumunda kendilerine ödül verilmeyecektir.

Kazananlar Yves Rocher Türkiye jürisi tarafından seçilecektir. En yaratıcı, estetik ve özgün fotoğraf özel jüri tarafından belirlenecektir.

Yarışma 17 Eylül 2015 Perşembe 23:59 tarihinde sona erecektir.

27 Ağustos 2015 – 17 Eylül 2015 tarihleri aralığında her gün sadece bir (1) kazanan belirlenecektir. Yalnızca; 21 ağustos tarihinde kampanya offline olarak başladığı için, 1 hafta boyunca görseller beklenecek ve 1 haftanın sonunda 7. gün, yani 27 Ağustos günü bir talihli belirlenecektir. 28 ağustos tarihi itibariyle her gün katıl her gün kazan moduna geçilecektir. Kazanan kişinin paylaşımı Facebook veya Instagram üzerinde olabilir. Katılımcılar hem Facebook hem de Instagram üzerinden farklı fotoğraflar ile katılarak ödül kazanma şanslarını artırabilirler ancak aynı kullanıcı adı ile Facebook veya Instagram üzerinden katılım sağlayanlar yarışma süresi boyunca yalnızca (bir) 1 defa ödül kazanabilirler. Farklı kullanıcı isimleri ve sahte hesaplar üzerinden katılım gösterdiği tespit edilen kişilerin ödülü kazandıkları duyurulsa bile sonrasında ibraz edecekleri iletişim bilgileri dikkate alınarak bu kişilere ödül gönderilmeyebilir.

Instagram İçin Yarışma Kuralları

·   Yarışmaya Instagram üzerinden katılım gösteriliyor ise;

“#renklerindili #yvesrochertürkiye ve hissedilen ruh halini tanımlayan etiket (Örneğin: #mutlu)” kalıplarıyla birlikte, tırnak renkleri ve ellerle ifade edilecek  ruh halinin FOTOĞRAF PAYLAŞIMI  yapılması ve instagram üzerinde Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin hesabının takip edilmesi gerekmektedir.

Yarışmaya Facebook üzerinden katılım gösteriliyor ise;

“#renklerindili #yvesrochertürkiye ve hissedilen  ruh halini tanımlayan etiket (Örneğin: #mutlu)” kalıplarıyla birlikte, tırnak renkleri ve ellerle ifade edilecek ruh halinin YVES ROCHER’nin PAYLAŞTIĞI İLETİNİN ALTINA YORUM OLARAK FOTOĞRAF PAYLAŞIMI yapılması gerekmektedir.

·  Her gün, bir önceki günün kazananı Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfalarında duyurulacaktır.

·  Her günün kazananına Yves Rocher Türkiye’nin belirlediği 35 renkli oje seti hediye edilecektir.  Oje seti 18 Eylül 2015 tarihinde kazanan kişilerin adreslerine gönderilmeye başlanacaktır.

·  Kazanan kullanıcılar iletişim bilgilerini Facebook sayfamıza veya Instagram üzerinden mesaj yoluyla yazmak zorundadırlar. 24 saat içerisinde gönderilmeyen iletişim/adres bilgileri olması halinde ödül kazanma hakkı bir sonraki kişiye aktarılacaktır.

Kullanıcıların yazdıkları yorumlarda, genel ahlaka aykırı olan, hakaret, küfür, aşağılayıcı veya karalayıcı unsurlar içeren uygunsuz olanlar ile 3. kişiler ve/veya markalar hakkında hakaret, küfür, aşağılayıcı veya karalayıcı unsurlar içeren uygunsuz yorumlar kaldırılabilir. Bu tür yorumları atan kullanıcıların, ödül kazanmış olsalar dahi, yöneticiler tarafından ödül hakları süresiz olarak herhangi bir bildirim yapılmaksızın ellerinden alınabilir ve değerlendirmede jüri tarafından belirlenecek yedek talihlilere verilebilir.

Kampanya kapsamında kazanılan herhangi bir ödül nakte çevrilemez, başka bir kişiye devredilemez, ödülün parasal karşılığı istenemez.

Gerekli görüldüğü takdirde, yarışmaya katılan tüm katılımcıların ödüllerini teslim alabilmek için kimlik ibraz etmesi zorunludur.

Katılımcılar kişisel bilgilerinin tamamının doğru olduğunu kabul ve taahhüt ederler. Hatalı bilgi verilmesi durumunda katılımcılar herhangi bir ödüle hak kazanamazlar.

Mevzuat değişikliği, resmi merci veya yargı kararları kapsamında uygulamanın durdurulması sonucu doğacak herhangi bir durumun meydana gelmesi halinde, ödüle hak kazanılmış olsa dahil, önceden haber verilmeksizin uygulamanın durdurulmasından dolayı,

Yves Rocher Türkiye hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz ve herhangi bir tazminat talep edilemez.

Ödüller stoklarla sınırlıdır, Yves Rocher ödülleri değiştirme hakkını saklı tutar.

Katılımcı Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin web sitesinde yer alan kullanım şartları ve gizlilik kurallarına uymayı peşinen kabul ve taahhüt eder.

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ