bencede en iisi hıc bırsey yazmayım ben teşekkürler
Hepsiburada'dan almak isteyenler; indirimler tanımlanmış, alabilirsiniz.
ben mağazadan alıcam haber yokmu mail gelmicekmi
ütü hakkında bilgisi olan beklliyorum
ütü alan var mı arkadaslar bana 5 gün önce geldi mail onayladım. ama haber maili gelecek sonra alacaksınız dedi ama ne gelen var ne giden
İlk kampanyasında bu ütüden ben aldım. Ütüyü başta çok beğenmedim ama kullandıkça performansı arttı sanki. Ben de alıştım ütüye tabiki. Bence mutlaka alın. Annem bana geldi, sırf ütüyü çok beğendiği için bir sürü ütü yaptı

Ütü yaparken kuvvet uygulamanız gerekmiyor. Ütüyü kumaş üzerinde dolaştırmanız yetiyor adeta

Bu kampanya ayın 13 ünde anneme de gelmiş. O da onayladı, haber bekliyor ütüyü almak için. Ona da henüz mail gelmedi.
Hiç haberim yok.2. kampanyadan varsa eger ben de alıcam.Ütü gercektende güzel arkadaşlar.Her kuruşuna değer..
Tam emin değilim ama sanırım İstanbul için yolluyorlar davetleri. Bursa için hiç davet gitmedi benim tanıdıklarıma. Ama İstanbul için hem komşuma(hem de hem kızına hem kendine), hem bana, hem eltime gelmişti davet. Annem için de İstanbul adresi yazdık, o şekilde davet geldi.
İlk kampanyasında bu ütüden ben aldım. Ütüyü başta çok beğenmedim ama kullandıkça performansı arttı sanki. Ben de alıştım ütüye tabiki. Bence mutlaka alın. Annem bana geldi, sırf ütüyü çok beğendiği için bir sürü ütü yaptı
Ütü yaparken kuvvet uygulamanız gerekmiyor. Ütüyü kumaş üzerinde dolaştırmanız yetiyor adeta
Bu kampanya ayın 13 ünde anneme de gelmiş. O da onayladı, haber bekliyor ütüyü almak için. Ona da henüz mail gelmedi.
tesekkürler bilgi için bende mutlaka alıcam öve öve bitiremiyor kimse ütüyü.mübarek sanki kendi kendine yapıyor

mail attım cevap bekliyorum fmden.