Gönderen Konu: İzmiri bilenler yardımcı olabilirmi  (Okunma sayısı 4050 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dileke

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • istediğim sadece şans
Ynt: İzmiri bilenler yardımcı olabilirmi
« Yanıtla #10 : 11 Ocak 2016, 17:27:09 »
Menemende oturuyorum metroyla gelicem

Çevrimdışı mavigül

• Usta Kampanyacı
  • Hayırlısından versin Rabbim...Amin
« Yanıtla #11 : 11 Ocak 2016, 20:40:42 »
icralık mallar bilmiyorum kendi dusuncem ben almam...aglayanın malı gülene yaramaz..yani sahibinin gözü kalmıştır aklı kalmıştır bu nedenle huzurunuzu kaçırabilir...yani kısaca kötü enerji tasir..antikalar içinde geçerli

Çevrimdışı dileke

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • istediğim sadece şans
« Yanıtla #12 : 11 Ocak 2016, 23:53:25 »
Aynı seyi esim ve cevremde soyledi ne yapicam bilemiyorum mobilya grubu sifir cok pahali kampanya takip etsem daha iyi olucak sanirim herkes soyleyince bende tedirgin oldum

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
  • Allah hikmeti dilediğine verir.
« Yanıtla #13 : 12 Ocak 2016, 12:02:05 »
Aman dikkat edin

Oyuncu Engin Günaydın'ın, İzmir'in Foça ilçesindeki yazlığı soyuldu. Daha sonra Günaydın'a ait dizüstü bilgisayarı satmaya çalışan kişiyle birlikte dört şüpheli gözaltına alındı.

Önceki gün Konak ilçesi Basmane semtindeki Bitpazarı'nda bir dizüstü bilgisayarı satmaya çalışan O.Ç.'nin hareketlerinden şüphelenen Huzur timleri takibe başladı. Zanlıyı durdurarak, bilgisayarı incelediler. Günaydın'ın fotoğrafları ve bir senaryo olduğu görülünce durum kendisine telefonla bildirildi. Engin Günaydın tarafından kontrol için yazlığa gönderilen yakını da evin soyulduğunu gördü. Çalınan fotoğraf makinesi, kamera, bilgisayar ve ziynet eşyaları bulunarak Günaydın'a teslim edildi. O.Ç. ve 18 yaşından küçük diğer üç zanlı gözaltına alındı. Emniyetteki sorgularının ardından Foça Adliyesi'ne sevk edilen zanlılar, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!

Çevrimdışı focaserkan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz
« Yanıtla #14 : 12 Ocak 2016, 12:33:05 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Aman dikkat edin

Oyuncu Engin Günaydın'ın, İzmir'in Foça ilçesindeki yazlığı soyuldu. Daha sonra Günaydın'a ait dizüstü bilgisayarı satmaya çalışan kişiyle birlikte dört şüpheli gözaltına alındı.

Önceki gün Konak ilçesi Basmane semtindeki Bitpazarı'nda bir dizüstü bilgisayarı satmaya çalışan O.Ç.'nin hareketlerinden şüphelenen Huzur timleri takibe başladı. Zanlıyı durdurarak, bilgisayarı incelediler. Günaydın'ın fotoğrafları ve bir senaryo olduğu görülünce durum kendisine telefonla bildirildi. Engin Günaydın tarafından kontrol için yazlığa gönderilen yakını da evin soyulduğunu gördü. Çalınan fotoğraf makinesi, kamera, bilgisayar ve ziynet eşyaları bulunarak Günaydın'a teslim edildi. O.Ç. ve 18 yaşından küçük diğer üç zanlı gözaltına alındı. Emniyetteki sorgularının ardından Foça Adliyesi'ne sevk edilen zanlılar, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

evet bizim burada bu aralar hırsızlık çoğaldı. Geçen gün bizim arkadaşın arabasını çaldılar kapının önünden 3 gün sonra Aliağada araç bulundu o aracı bırakıp başka araç çalmışlar ortalık çok karışık bu aralar

Çevrimdışı mavigül

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 12 Ocak 2016, 14:18:02 »
Aynı seyi esim ve cevremde soyledi ne yapicam bilemiyorum mobilya grubu sifir cok pahali kampanya takip etsem daha iyi olucak sanirim herkes soyleyince bende tedirgin oldum
Evet kesinlikle katiliyorum mobilya gereksiz bir fiyat yükselişinde bu nedenle imalat yerlerini araştırın imalat yerlerine gidp sorun satış varmı diye çünkü fabrikadan mağazaya götürmek arasinda bile inanin ciddi fiyat farki var....outlet mağazalarını takibe alın...bildiğiniz güvendiğiniz markalara bakin illa reklamda çıkmıyor diye kalitesi yok düsünmeyin böyle bir çok marka var örneğin sakaryada divan diye bir marka var 15 yil once hic reklamı yoktu ama biz yanimizda üretiliyor diye oradan alışveriş yapıyorduk sonradan patladi bu marka ama önceleri hic reklamsız görüyorduk kalitesini

Çevrimdışı mavigül

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 12 Ocak 2016, 14:19:57 »
Izmirdede vardır böyle markalar illaki herkese sorun... izmirli arkadaslar yardımcı olursaniz seviniriz

Çevrimdışı focaserkan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz
« Yanıtla #17 : 12 Ocak 2016, 14:30:30 »
Izmirdede vardır böyle markalar illaki herkese sorun... izmirli arkadaslar yardımcı olursaniz seviniriz

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   kısıkköy mobilya şehri uygun fiyata aradığınız herşeyi bulabilirsiniz

Çevrimdışı dileke

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • istediğim sadece şans
« Yanıtla #18 : 13 Ocak 2016, 00:39:06 »
Cok tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin hepinize tektek tesekkurler  😊 dugun sezonlari sanirim dahada indirime giriyor mobilya gurubu bide evideadan 3lu sehpa ince hali koltuk ortusu aldim 1ay tedarik bekledim iptal ettiler parasini iade tabi taksitte olunca karta taksit taksit yaticak yrni ev nazarimi nedir ne alsak ya kirilir yada sorun olur anlamadim