0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Buradan başka bir ürün alsan bayağı kargo parası çıkar herhalde yurt dışı Bir de ürünlerde TL yazıyor nasıl oluyor site yabancı fiyatlar TL
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBuradan başka bir ürün alsan bayağı kargo parası çıkar herhalde yurt dışı Bir de ürünlerde TL yazıyor nasıl oluyor site yabancı fiyatlar TL çoğu kampanyalı üründe 2 -4 dolar arası kargo ücreti çıkıyor. 1 dolar çıktığı da oldu ben dijital saat aldım 1 dolara onu bekliyorum mesela bir de note4 kılıfı bekliyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBuradan başka bir ürün alsan bayağı kargo parası çıkar herhalde yurt dışı Bir de ürünlerde TL yazıyor nasıl oluyor site yabancı fiyatlar TL çoğu kampanyalı üründe 2 -4 dolar arası kargo ücreti çıkıyor. 1 dolar çıktığı da oldu ben dijital saat aldım 1 dolara onu bekliyorum mesela bir de note4 kılıfı bekliyorumLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu sayfada listeleniyor. en üstteki genelde kargo ücretsiz oluyor mesela şuan balıkgözü bi lens var cep telefonları için gönderi ücreti yok 2.99 dolar ürün ücreti var mesela...kargo bedava ya da indirimli olanı ya da kampanyalı ürünleri nasıl buluyorsunuz ?