Merhaba arkadaşlar,
Kardeşim yazın birkaç kere tüplü dalış yaptı ,önümüzdeki yaz da çokça yapacak
Gopro almak istiyor ama bütçesi 350-400₺ kadar. Önerisi olan var mı? Almak için kış ayları mıuygun sizce?
Yurt dışı geerbest, bangood tarzı orjinal satan sitelerden xiaomi yi öneririm. 62 usd ye alırsınız. aparat hariç.
türkiyede 300 tl civarı
go pro ile kapıştırıldığı incelemeler var.
Merhaba arkadaşlar,
Gopro almak istiyor ama bütçesi 350-400₺ kadar. Önerisi olan var mı? Almak için kış ayları mıuygun sizce?
Teknosa'larda Teknosa turuncu kart ile GoPro kamera 650 TL falan gördüm ben 31 aralık da bitiyor galiba
Merhaba arkadaşlar,
Teknosa'larda Teknosa turuncu kart ile GoPro kamera 650 TL falan gördüm ben 31 aralık da bitiyor galiba
Teşekkürler
Sj4000 'i öneren çok olmuş, onun hakkında bilginiz var mı?
Merhaba arkadaşlar,
Teşekkürler
Sj4000 'i öneren çok olmuş, onun hakkında bilginiz var mı?
Benim kuzenimde yazın çok yüzmeyi seviyor oda Sj4000 aldı garanti 12 ay valla kırıldı garantisi bitmişti tavsiye etmem yani 1 yıl dayandı şuan GoPro Hero 4 Silver kullanıyor çok memnun tavsiye ederim ama 1.500 TL falan 5 kere düşürdü yere maşşallah taş gibi
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim