0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar,Kardeşim yazın birkaç kere tüplü dalış yaptı ,önümüzdeki yaz da çokça yapacakGopro almak istiyor ama bütçesi 350-400₺ kadar. Önerisi olan var mı? Almak için kış ayları mıuygun sizce?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMerhaba arkadaşlar,Kardeşim yazın birkaç kere tüplü dalış yaptı ,önümüzdeki yaz da çokça yapacakGopro almak istiyor ama bütçesi 350-400₺ kadar. Önerisi olan var mı? Almak için kış ayları mıuygun sizce?Teknosa'larda Teknosa turuncu kart ile GoPro kamera 650 TL falan gördüm ben 31 aralık da bitiyor galiba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMerhaba arkadaşlar,Kardeşim yazın birkaç kere tüplü dalış yaptı ,önümüzdeki yaz da çokça yapacakGopro almak istiyor ama bütçesi 350-400₺ kadar. Önerisi olan var mı? Almak için kış ayları mıuygun sizce?Teknosa'larda Teknosa turuncu kart ile GoPro kamera 650 TL falan gördüm ben 31 aralık da bitiyor galibaTeşekkürlerSj4000 'i öneren çok olmuş, onun hakkında bilginiz var mı?