Gönderen Konu: Kurtlar Vadisi Gladio Filmi'nin Galasına Davetiye Kazanma Şansı  (Okunma sayısı 2671 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Kurtlar Vadisi Gladio Filmi'nin Galasına Davetiye Kazanma Şansı
« Yanıtla #10 : 16 Kasım 2009, 00:26:40 »
Ben kampanyaya katılmaycağımiçin vermiyeeceğim.Daha o virüslü sitelerdden birine verdiğim telefon numaram yüzünden günlük absürt tahrik dolu ingilize mesajlarla boğuşuyorum.
Bundan sonra asla güvenmediğim yere ne telefonumu veririm nede en ufak bilgimi.Telef etti beni bu dolandırıcılık mesajları.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı ShankaFB

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #11 : 16 Kasım 2009, 04:01:27 »
tc kimlik sorması herkesin tek katılım yapması için sağlanmış güvenlik önlemi
bence istanbul dışında olanlarda katılsın kazanırlarsa isimlerini söylerler onların haklarını istanbullular kullanır =))

Çevrimdışı tubtub

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 18 Kasım 2009, 02:51:19 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ben kampanyaya katılmaycağımiçin vermiyeeceğim.Daha o virüslü sitelerdden birine verdiğim telefon numaram yüzünden günlük absürt tahrik dolu ingilize mesajlarla boğuşuyorum.
Bundan sonra asla güvenmediğim yere ne telefonumu veririm nede en ufak bilgimi.Telef etti beni bu dolandırıcılık mesajları.

İşte bunu kastediyorum. Cep telefonumuza bir sürü sms yollanabilir, artık e-maillere gönderilen spamları saymıyorum bile; ama TC nonun bu kadar hassas olduğunu (hele Star TV ve Doğan Holding gibi kuruluşlarda) düşünmüyordum.

Ama tabii ki takdir kullanıcının, herkes kendi güvenlik önlemini kendi alır. Maksatı aştıysam affola. Yine de çok korkulmamasından yanayım.
Kazandıklarımı ben de yayınladım.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin