0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHerkese kocaman tebrikler, Fatih Bey nihayet siz de Edirne'den öteye geçeceksiniz, söyleye söyleye oldu Maç biletinden bahsedilmemiş, acaba sadece uçak ve konaklama mıydı ki hediye? Öyleyse çok saçma bir hediye olur, detayları gelir umarım.seneyi iyi bitirdim ve 2016ya iyi başlayacam. devam gelir inşallah, şöyle ailecek çoluk çocuk
Herkese kocaman tebrikler, Fatih Bey nihayet siz de Edirne'den öteye geçeceksiniz, söyleye söyleye oldu Maç biletinden bahsedilmemiş, acaba sadece uçak ve konaklama mıydı ki hediye? Öyleyse çok saçma bir hediye olur, detayları gelir umarım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHerkese kocaman tebrikler, Fatih Bey nihayet siz de Edirne'den öteye geçeceksiniz, söyleye söyleye oldu Maç biletinden bahsedilmemiş, acaba sadece uçak ve konaklama mıydı ki hediye? Öyleyse çok saçma bir hediye olur, detayları gelir umarım.seneyi iyi bitirdim ve 2016ya iyi başlayacam. devam gelir inşallah, şöyle ailecek çoluk çocuk Ben Fatih Bey'in nicknameni değiştirmesini tavsiye ediyorum: Lord of the Cips olmalı bence. Cipsten 1 cip, 1 Avrupa tatili çıkaran bünyeye bu ad yaraşır
ingiltere yolcusu kalmasın