Gönderen Konu: Benim için efes!!(ödüllü oyun)  (Okunma sayısı 9525 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eagle20

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Benim için efes!!(ödüllü oyun)
« Yanıtla #60 : 19 Kasım 2009, 15:48:07 »
valla bende birçok kez denedim olmuyor puanlar sabit  :-\  başka yerden oynuyorum yeni kullanıcı adı ile hemen hile yaptın diye uyarı çıkıyor >:( normal şekilde oynuyorum birde.
sonrasında hile ile puan yapıp gönderiyorum onu da kabul etmiyor  :D  :D  yarışma ya bitti yada ödülün sahibini şimdiden seçtiler ;)

Çevrimdışı cingozzz

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #61 : 20 Kasım 2009, 07:18:35 »
arkadaşlar baya yaptım sonra sıkıldım kapattım. Ama şunu itiraf edeyim hileyle yaptım. o 70000-80000 yapanlara bakıyorumda hilesiz hiç bir alalhın kulu o kadar yapamaz. Hepsini bilsen bile mouseyi jet gibi kullanacaksın ki süre yetsin.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Sayın glh_n,

O cevapların yanlış olduğunu nereden biliyorsunuz? İlk mesajım olduğu için mi yanlış gözüküyor. Azıcık Google'dan bakın. Üşenmeden bakın, tamam mı? 6 aydan fazla bir süredir bu foruma üyeyim ve hiç mesaj yazmıyordum. İyi ki de yazmamışım. Ayrıca mantığınız da bir hoş: "İlk mesajsa yanlıştır." Evet, hepsi yanlış. Ben buraya yanlışları verdim, orada yüksek puan almak için."

Not: Verdiğim cevaplarda 2-3 tane yanlış ya da yaklaşık yıl çıkabilir. Her şeyi geçtim gidin o film isimlerini imdb'de yazın. İyi ki daha önce bir şey yazmamışım buraya!

Edit: super mario'yu yanlış yazmışım.
edit1: tetris de yanlış olmuş. ki bu yanlışlıklar kolayca anlaşılabilir. her iki oyun da 80'lerin sonu ya da 90'ların başında piyasaya çıkmıştır. ben bunları google'da aradım ve bir yere yazdım. Oradan aktarırken olan hatalar bunlar. bilerek yapılan bir hareket değil. Ve son olarak da cm serisi?

Bu arada arkadaşım sende atıp tutma . senin verdiklerinin %99 u yanlış
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2009, 07:21:50 Gönderen: cingozzz »

Çevrimdışı ilya

• Yeni Kampanyacı
  • *
  • kuzumm.
« Yanıtla #62 : 20 Kasım 2009, 10:18:10 »
arkadaşlar bu yarışmanın süresi bellimi acaba bittimi :(bilgisi olan paylaşabilirmi  bende yüksek puan yapıyorum ama puan tablosuna işlemiyor neden anlamadım .bilgisi olan paylaşabilirmi? ???

Çevrimdışı gospodin

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #63 : 20 Kasım 2009, 11:02:14 »
arkadaşlar baya yaptım sonra sıkıldım kapattım. Ama şunu itiraf edeyim hileyle yaptım. o 70000-80000 yapanlara bakıyorumda hilesiz hiç bir alalhın kulu o kadar yapamaz. Hepsini bilsen bile mouseyi jet gibi kullanacaksın ki süre yetsin.

Sayın glh_n,

O cevapların yanlış olduğunu nereden biliyorsunuz? İlk mesajım olduğu için mi yanlış gözüküyor. Azıcık Google'dan bakın. Üşenmeden bakın, tamam mı? 6 aydan fazla bir süredir bu foruma üyeyim ve hiç mesaj yazmıyordum. İyi ki de yazmamışım. Ayrıca mantığınız da bir hoş: "İlk mesajsa yanlıştır." Evet, hepsi yanlış. Ben buraya yanlışları verdim, orada yüksek puan almak için."

Not: Verdiğim cevaplarda 2-3 tane yanlış ya da yaklaşık yıl çıkabilir. Her şeyi geçtim gidin o film isimlerini imdb'de yazın. İyi ki daha önce bir şey yazmamışım buraya!

Edit: super mario'yu yanlış yazmışım.
edit1: tetris de yanlış olmuş. ki bu yanlışlıklar kolayca anlaşılabilir. her iki oyun da 80'lerin sonu ya da 90'ların başında piyasaya çıkmıştır. ben bunları google'da aradım ve bir yere yazdım. Oradan aktarırken olan hatalar bunlar. bilerek yapılan bir hareket değil. Ve son olarak da cm serisi?

Bu arada arkadaşım sende atıp tutma . senin verdiklerinin %99 u yanlış

neresi yanış? sırf filmler için imdb'nin sitesine girin bakın. %99 diyorsunuz; o zaman en fazla 1 doğru var orada. ayrıca konuşma şeklinize dikkat edin biraz! "Atıp tutma" ne demek?

Çevrimdışı Sero

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #64 : 20 Kasım 2009, 13:42:48 »
Hakaret sebebiyle uzaklaştırma verilmiştir
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2009, 15:39:48 Gönderen: ysr86 »

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #65 : 20 Kasım 2009, 13:47:15 »
arkadaşlar seviyenin ne kadar düştüğünün farkında mısnız? ne oluyor ??? ???