Gönderen Konu: Powerturk Mutlu Akü Tatil Hediyeli Yarışma  (Okunma sayısı 1927 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
Powerturk Mutlu Akü Tatil Hediyeli Yarışma
« : 04 Aralık 2015, 10:19:36 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

« Son Düzenleme: 04 Aralık 2015, 10:20:48 Gönderen: emk87 »

perishan

• Ziyaretçi
Ynt: Powerturk Mutlu Akü Tatil Hediyeli Yarışma
« Yanıtla #1 : 14 Aralık 2015, 21:38:28 »
POWERTÜRK & MUTLU AKÜ 70. YIL

POWERTÜRK & MUTLU AKÜ 70. YIL PROJESİ KULLANICI BİLGİLENDİRMESİ

Kampanya katılım süresi ilk yarı 4 - 18 Aralık, 21 Aralık - 4 Ocak'tır.

Yarışma 15'er günlük iki set olarak yukarıda belirtilen tarihler arasında yapılacak, 18 Aralık ve 4 Ocak saat 00:00, yarışmaya son katılım günleri olacaktır. Sonrasında gelen videolar değerlendirilmeye alınmayacaktır.

Yarışmaya eski tarihli videolarınızı talimatlara uygun şekilde etiketleyerek de katılabilirsiniz.

Kazanan yarışmacılar yarışma bitim tarihlerinden sonra 1 hafta içerisinde açıklanacaktır.

Her bir sette 1 çift olmak üzere, toplam 2 çift hediye kazanacaktır.

Yarışma PowerTürk'ün resmi İnstagram hesabında yapılacak, PowerTürk'ün diğer sosyal medya hesapları yalnızca tanıtım amaçlı kullanılacaktır.

Yarışmanın kazananı, PowerTürk DJ'lerinden oluşan jüri tarafından seçilecektir.

Yarışmaya katılımızın geçerli sayılabilmesi için;

- "bana enerji veriyor" dediğiniz bir şarkıyı,
- +18 istediğiniz kurgu ile,
- #enerjimmutluaküden hastagini de etiketleyerek,
- video formatında instagramda paylaşmalısınız.

Yarışmanın ödülü, "2 çifte, 5 yıldızlı lüks birer otelde,  ulaşım ve her şey dahil konaklama"dır.

Mutlu Akü ve PowerTürk, önceden belirtmeksizin kampanya koşullarında değişiklik yapabilir. Yarışmanın tarihleri, ödül kazanacak kişi sayısı, yarışmanın içeriği ve ödüller ile yarışma günlerinde yapılacak değişikliklerin hakkı PowerTürk ve Mutlu Akü'de saklıdır. Yapılacak değişiklikler bu sayfada duyurulacaktır.

Yarışmaya Power Türk ve Mutlu Akü çalışanları ile birinci dereceden akrabalarının katılımı geçersiz sayılacaktır.

Yarışmacılar, kazandıkları ilan edildikten sonra 12 saat içerisinde, ad/soy ad/adres ve telefon bilgilerini içeren bir maili,  PowerTürk & Mutlu Akü kampanyası başlığı ile,  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ulaştırmalıdır.

Kazanılan hediyeler bir başkasına devredilemez.

Verilen adres ve numaraların yanlış olması durumunda ya da cevap vermemesi sebebi ile kişiye ulaşılamaması durumunda Mutlu Akü ve PowerTürk hediyenin şahısa teslim edilmemesinin sorumluluğunu kabul etmez.

PowerTürk ve Mutlu Akü kampanya sonrası hediye kazanan kişilere hediyeleri teslim edildikten sonra çıkabilecek hiç bir sorunda sorumluluk kabul etmez.

Hediye kazanan katılımcılar, "Kıbrıs"ta konaklayacakları otelde, otel sorumlularına danışarak tüm işletme bilgi ve detaylarını öğrenip kabul ettiklerini, çıkabilecek ekstra masrafları karşılayacaklarını kabul etmiş sayılırlar.

Kazanılan ödül nakde çevrilemez.

Katılımcıların bulundukları şehirde havalimanı olmaması ya da bulundukları şehirden otelin bulunduğu Kıbrıs'a sefer olmaması halinde, kendilerine sağlanacak uçak seferinin bulunduğu şehre, kendi ulaşımlarını karşılayacaklarını kabul ederler.

18 yaşından küçük dinleyiciler bu yarışmaya katılamaz. Katılıp kazansalar dahi, hediyeleri kendilerine teslim edilmez.

Yarışmaya katılan tüm kullanıcılar bu sözleşmeyi okumuş ve onaylanmış sayılacaktır.

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
« Yanıtla #2 : 19 Aralık 2015, 21:04:03 »
İlk dönemi ben kazandım  :D  Bekle beni Kıbrıs ^_^
"Herkesin vizörden gördüğü farklıdır. Ne gördüğümüz aslında kim olduğumuzdur."

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 19 Aralık 2015, 22:45:34 »