Teknoloji sitesi Scroll.com.tr takipçilerine yeni Sony Xperia Z5 hediye ediyormuş. Yeni kampanyalarında LG V10 ve akıllı saat vereceklermiş, ihtiyacı olan varsa değerlendirebilir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Herkese merhaba arkadaşlar,
Sony Xperia Z5 hediyemize ait katılım formunu aşağıda bulabilirsiniz. Yalnız dikkat edilmesi gereken maddeleri dikkatli okumanızı tavsiye ederiz.
Bu şartları yerine getirmeyen katılımcılarımız, çekilişte adı çıksa bile hediyeyi kazanamayacaklar! Bol şanslar

Kampanya videosunu herkese açık bir şekilde Facebook profilinizde paylaşmanız gerekiyor (çekiliş sonrası mutlaka kontrol edilecek, kazansanız dahi hediye gönderilmeyecek).
Scroll Facebook, Youtube ve Twitter sayfalarını takip etmeniz gerekiyor
Formu birden fazla kez dolduran izleyicilerimizin bilgileri formdan çıkartılacaktır!
25 Aralık tarihine kadar videolarımızdan bazılarında özel kodlar yayınlanacak, bu kodları not almanızı öneririz. Çekilişi kazanmanız durumunda aranacaksınız ve bu kodlar sorulacak, cevap veremeyenler hediyeyi kazanmanı hakkını yitirecek. Kampanya 25 Aralık tarihine kadar sürecek ve 25 Aralık tarihinde canlı yayında çekiliş yapılacak
Kodlardan hiç görmedim 
görürsem söylerim daha incelemedim

zaten kısmet işi saklamamak lazım bilipte
Kaf dağının ardındaki bilmemneyi de istemezler inşallah. Serbest piyasa tabii hakları ne isterlerse ama ben katılmıyorum. Katılanların şansı bol olsun
Kod yok ortada diğerleri hadi yapılırda ohoooo