0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin (ücretsiz) internet sitesinin online işlemler sistemine cep telefon numarası ve şifresi ile giriş yapıp bilgilerini güncelleyenlere sayfada bulunan avantajlı servisler ve kampanyalarla ilgili bilgi içerikli tanıtımları izledikten sonra kampanyaya katılım butonuna tıklayan veya IVR sistemiyle (ücretsiz) yapılan bilgilendirmenin ardından 1’i tuşlayan Digitürk üyelerine 1 çekiliş hakkı verilecektir. Kampanyaya katılım 1 çekiliş hakkıyla sınırlıdır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin (ücretsiz) internet sitesinin online işlemler sistemine cep telefon numarası ve şifresi ile giriş yapıp bilgilerini güncelleyenlere sayfada bulunan avantajlı servisler ve kampanyalarla ilgili bilgi içerikli tanıtımları izledikten sonra kampanyaya katılım butonuna tıklayan veya IVR sistemiyle (ücretsiz) yapılan bilgilendirmenin ardından 1’i tuşlayan Digitürk üyelerine 1 çekiliş hakkı verilecektir. Kampanyaya katılım 1 çekiliş hakkıyla sınırlıdır.Ben bu avantajlı servis ve içerikleri bulamadım ki kayıt formu çıksın direk linki var mı ki acaba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin (ücretsiz) internet sitesinin online işlemler sistemine cep telefon numarası ve şifresi ile giriş yapıp bilgilerini güncelleyenlere sayfada bulunan avantajlı servisler ve kampanyalarla ilgili bilgi içerikli tanıtımları izledikten sonra kampanyaya katılım butonuna tıklayan veya IVR sistemiyle (ücretsiz) yapılan bilgilendirmenin ardından 1’i tuşlayan Digitürk üyelerine 1 çekiliş hakkı verilecektir. Kampanyaya katılım 1 çekiliş hakkıyla sınırlıdır.Ben bu avantajlı servis ve içerikleri bulamadım ki kayıt formu çıksın direk linki var mı ki acaba direk link Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bilgi güncellemeTamam da hediyeler neler.. Ayrıca bilgi güncelliyoruz kaydet butonu yok,gerçi çıkıp geri girince değişmiş oluyor ama...