Gönderen Konu: Survivor katılım formu  (Okunma sayısı 2627 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı duygumengioglu

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Survivor katılım formu
« Yanıtla #10 : 20 Aralık 2015, 02:44:32 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yıllardan beri hayalini kurduğum,seçileceğime emin olduğum halde,dolayı bir türlü cesaret edemediğim favori yarışmamdı. yeteneksizsiniz e de katılıp stand up yapma arzularım her sene depreşir onada cesaret edemem.katılsam kazanacağımada eminim ama olmuyor işte  :D

ekran karşısına çıkma fobisi var bende  :D videolu kampanyalarada bu yüzden katılamıyorum  :D çekingenlik utangaçlıkmı desem, öz güven eksikliğimi desem  :D

onlarca stand-up espri konusu var defterimde,halada yazıyorum ama katılamıyorum işte cesaretimi yenip  :D

varmısın yokmusun artık tek çare acun yapartsa yeniden belki ona başvururum  :D onda fazla adrenalin yok ekranda fazla görünmüyorsun sana zoom yapılmıyor fazla ona katılabilirim belki  :D

bence bu durumda mizah kitabı yazmayı deneyebilirsiniz (gülse birsel gibi) :)
« Son Düzenleme: 20 Aralık 2015, 20:07:33 Gönderen: duygumengioglu »

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
Ynt: Survivor katılım formu
« Yanıtla #11 : 20 Aralık 2015, 11:58:15 »
O zaman destek olmak için adaylığınızı bekliyoruz :)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yıllardan beri hayalini kurduğum,seçileceğime emin olduğum halde,dolayı bir türlü cesaret edemediğim favori yarışmamdı. yeteneksizsiniz e de katılıp stand up yapma arzularım her sene depreşir onada cesaret edemem.katılsam kazanacağımada eminim ama olmuyor işte  :D

ekran karşısına çıkma fobisi var bende  :D videolu kampanyalarada bu yüzden katılamıyorum  :D çekingenlik utangaçlıkmı desem, öz güven eksikliğimi desem  :D

onlarca stand-up espri konusu var defterimde,halada yazıyorum ama katılamıyorum işte cesaretimi yenip  :D

varmısın yokmusun artık tek çare acun yapartsa yeniden belki ona başvururum  :D onda fazla adrenalin yok ekranda fazla görünmüyorsun sana zoom yapılmıyor fazla ona katılabilirim belki  :D
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin