Ohabuldum.com bir not yayınladı.
14 Kasım, 13:39 ·
Akıllı Saat Yılbaşı Çekilişi Katılım Kuralları
Yarışma 15 Kasım-31 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
Yarışmaya katılabilmek için katılmak istenilen sosyal medyada ohabuldum.com hesabını takip ederek ilgili görseli katılmak istediği sosyal medya sayfasında belirtilen mention ile paylaşması ve ohabuldum.com'u etiketlemesi gerekmektedir.
Yarışmaya son katılım tarihi 31 Aralık 2015 olup saat 12:00' ye kadardır.
Yarışma sonucu Facebook, Twitter, Instagram ve Google+ takipçilerimiz arasından toplam 1 kişi 250 TL değerinde u80 Akıllı Saat kazanacaktır.
Kazananlar yarışmanın sona ermesinin ardından Yılbaşı akşamı saat 20:00' de ohabuldum.com ile ilgili sosyal medya sayfalarında duyurulacaktır.
Farklı isim ve/veya e-posta adresleriyle aynı kişi tarafından yapılan kayıtlar, tespiti halinde hiçbir uyarıda bulunulmaksızın silinecektir.
Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
Ödül kazanan yarışmacı DM aracılığıyla geçerli bir e-posta adresini yarışmaya katıldığı sosyal mecradan (Facebook, Twitter, Instagram ve Google+) ohabuldum.com sosyal medya hesaplarına yollayacaktır.
Yarışmaya katılan kullanıcıların, yarışma bitip kazanan takipçi tespit edilene kadar kanallar üzerinde kullandıkları isim/takma isimleri değiştirmemeleri gerekmektedir.
ohabuldum.com, yarışmayı herhangi bir anda iptal etme veya kısaltma, değiştirme, durdurma veya geçersiz kılma hakkını hiçbir sorumluluk altında kalmadan veya tazminat istemsiz saklı tutar.
Yarışmaya katılacak katılımcılar bu genel koşullara uymayı kabul ederler.
Yarışmaya içerik gönderen herkes yukarıda tanımlanan Katılım Şartları’nı okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.