0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1500 KapakLa Yokum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1500 KapakLa Yokum Sen 1500 le kazanamadınya ben 1 kapakla arkadaşa kazandırdıysam başka birşey demiyorum sana yolla diğer 1000 kapağı ben giricem onları alalım bu aykilerin hepsini.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1500 KapakLa Yokum Sen 1500 le kazanamadınya ben 1 kapakla arkadaşa kazandırdıysam başka birşey demiyorum sana yolla diğer 1000 kapağı ben giricem onları alalım bu aykilerin hepsini.Atma Eray Din Kardeşiyiz
Bi dakka ya , ben ayın 9. da gönderdim , ama sonuçların son günü 8 kasım yani benim kapaklar 3. dönem çekilişinemi gitti acaba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBi dakka ya , ben ayın 9. da gönderdim , ama sonuçların son günü 8 kasım yani benim kapaklar 3. dönem çekilişinemi gitti acaba öyledir yaAllah iyiliğini versin beni de üzdün boş yere
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBi dakka ya , ben ayın 9. da gönderdim , ama sonuçların son günü 8 kasım yani benim kapaklar 3. dönem çekilişinemi gitti acaba öyledir yaAllah iyiliğini versin beni de üzdün boş yere Olsun ablacım üzülmeye değmez çıkmasada Allah öyle nasip görmüş der geçerim ben isterse 2000 kapak olsun , ee yokmu forumda kazanan yahu