Tebrikler Samet Bey. Bir de merak ettim Pepsi den tek kişilik gala kazanmıştınız. Galayı yaptılar mı?
Gala bu akşam hatta şu saatlerde gerçekleşiyor.
Cem Yılmaz İnstagram hesabından geçtiğimiz günlerde 3 kişiye çekiliş ile çift kişilik gala daveti hediye etti.
Bu durum galaya gitmeme kararı almama sebep oldu. Takım elbise bile almıştım gidicem diye

Ben o kadar emek harcayıp green screen ile video hazırladım ve bana büyük ödül olarak gala davetini layık gördüler. Eyvallah güzel öldül ama sen hiç emek harcamadan sadece paylaşım yapanlara da aynı ödülü verirsen kusura bakma ama hiç bir anlamı kalmaz.
2. olan bile 2000 tl değerinde go pro kamera kazanmışken, 1. olarak bana 2000 tl nin üzerinde bir deneyim yaşatmalısın dimi. Koskoca PEPSİ sonuçta!
Twitterdan mesaj ile ulaşmışlardı bana bende durumu aynen yazıp benim için ödülün anlamını yitirdiğini ve gelmeyeceğimi yazdım. Aradılar sonra beni. ve eğer gelmeyeceksem bana go pro gönderebileceklerini söylediler. Bende kabul ettim. Galanın hiç bir anlamı kalmadı, Go Pro en azından somut bir şey. Kullanırım

edit: Cem Yılmaz gelsin tanışsın benle