ben mesaj atmıştım. cevaplarını iletiyorum
Merhaba,
Öncelikle geri dönüşünüz için teşekkür ederiz.
DenedimBiliyorum platformumuz tarafından oluşturulan programlar dahilinde başlanmış olan gönderimlerimiz sadece İstanbul ile sınırlı değildir. Türkiye’nin tüm şehirlerinden üyelerimizin olduğunu göz önünde bulundurursak, böyle bir şey yapmamız mümkün değildir. Gönderilerimiz belirli bir program dâhilinde gerçekleştirilmektedir.
Bununla birlikte DenedimBiliyorum platformumuz numune gönderimi, ya da bedava ürün dağıtımı üzerine kurgulanmamıştır. Platformumuzun amacı, sitede bulunan açıklama metinlerinde ve daha önce size atılan e-mail’de belirtildiği gibi; DenedimBiliyorum’da amacımız, programlarımızda yer alacak ürünleri ve sürprizleri keşfederek deneyimlerinizi diğer üyelerimiz ile paylaşmanız, kendinize ve sevdiklerinizin hayatına değer katmanızdır. Bu amacımıza ulaşabilmek için araçlarımız; içeriklerimiz, forumlardaki paylaşımlarımız, e-postanızdaki ve/veya ev postanızdaki farklı sürprizler olacaktır.
ayıp ettiler bence. kampaya sitelerine reklam dağıtıp sonra amacımız ürün dağıtmak diyemessiniz