0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinher happymeal menünün yanın da 4 patates kızartmasıyla donanımlı bir menü oluşturdum bu eylül geldi geçti...1 ekimden itibaren bedava milkshake zamanı şeftali,muz,kakaolu,vanilyalı... vanilyaslısı yok ki, olsa keşke.. bizim burda şeftali aromalı milkshake var optimum mc de ben vanilyalı derken sadedemek istedim belki kaldırılmış olabilir zaten mesele muzlu milkshake te temmuzda izmir de hiçbir mc de yoktu muz aromalı...şimdi umarım başlamıştır,
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinher happymeal menünün yanın da 4 patates kızartmasıyla donanımlı bir menü oluşturdum bu eylül geldi geçti...1 ekimden itibaren bedava milkshake zamanı şeftali,muz,kakaolu,vanilyalı... vanilyaslısı yok ki, olsa keşke..
her happymeal menünün yanın da 4 patates kızartmasıyla donanımlı bir menü oluşturdum bu eylül geldi geçti...1 ekimden itibaren bedava milkshake zamanı şeftali,muz,kakaolu,vanilyalı...