Bebeğinizin süper bebek olmasını ister misiniz?Ayın süper bebeğini seçtiğimiz oylamamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
Amacımız internet ortamında anne- babaların bebeklerinin fotoğraflarını yayınlamalarına imkan vermek, bunu gerçekleştirirken de keyifli bir oylamayla bebeklerin tüm ziyaretçilerimizce izlenmelerini sağlamaktır.
Oylamaya katılım süresi; her ayın 10. günü mesai saati bitimine kadar mümkündür.Katılan tüm bebekler ilk 10 gün galeri şeklinde görülebilme imkanına sahiptir.
Katılım süresi dolduğunda oylama başlamakta ve ay sonuna kadar sürmektedir.Katılım süresi dolduktan sonra gönderilen fotoğraflar, bir sonraki ayın oylamasına katılabilmektedirler.
Yarışmamızın kuralları gereğince bir IP adresinden 5 dakika içerisinde bir bebeğe sadece bir tane oy verilebilmektedir.
Oylamamızla ilgili daha detaylı bilgiyi "Sıkça Sorulan Sorular" bölümümüzde bulabilirsiniz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
daha önce buna katılmıştım geçen sene ama olmadı sürekli oy veriliyor 5 dakika bir sanırım
Evet akıllıbebek gibi canım ama hediye yok bunda sadece ayın bebeği seçiliyor ilgineneler olabilir
akılllı bebek gibi değil kendi bebeğine gelene kadar en fazla 30 bebek tıklıyorsun yani ortalamada en yukarda olman lazım
ve bu sabah akşam gece vs hep oturcaksın tık tık her bebeğe oy vericeksin çok zor ben denedim kazananlara tebrikler çok yorucu acıklası işkence gibi birşey