Bolbol.com'a üye oldum, market alışverişimi yaptım ve arkadaşlarımı da davet ettim, 3 arkadaşım da davetimi kabul etmiş, market alışverişi yapmış ve hesabımda onların alışverişlerinden benim hesabıma gelen 3adetx20TL=60TL indirim görünüyor.
Bugün kullanmak istedim 60TL indirimimi, alışveriş sepetimi oluşturdum ödeme kısmında indirimimi kullanabileceğim bir sekme göremeyince müşteri hizmetlerini aradım.
60TL indirimimi hemen tek seferde kullanamayacağımı, her bir 20TL için 70TL harcama yapmam gerektiğini, yani 20/70TL indirim şeklinde 3 defada 60/210TL şeklinde kullanabileceğimi, ayrıca market te değil sadece restoran servisinde kullanabileceğimi söyledi görevli.
Siteye ilk kayıt olduğumda bana verdikleri referans kodunun olduğu ekranda indirim kullanımı için market-restoran ayrımı yoktu, bunu görevliye söylediğimde "evet, indirimlerin restoranda kullanılması kararı yeni alındı, artık sadece bu şekilde 20/70 restoranda kullanabilrisiniz." dedi.
Daha önce yakala.co, grupanya vs sitelerinden arkadaş daveti ile indirimler kazanmıştım ve istediğim gibi de kullanmıştım. Bolbol.com kafasına göre takılmayı tercih etmiş, artık benim tercihim olamayacağı kesin