0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar şifreleri girdikten sonra onay e-maili geldimi size ?evet geldi..siz kaç katılım yaptınız ?Tek katılım yaptım.Ancak bana onay e-maili gelmedi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar şifreleri girdikten sonra onay e-maili geldimi size ?evet geldi..siz kaç katılım yaptınız ?
Arkadaşlar şifreleri girdikten sonra onay e-maili geldimi size ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar şifreleri girdikten sonra onay e-maili geldimi size ?evet geldi..siz kaç katılım yaptınız ?Tek katılım yaptım.Ancak bana onay e-maili gelmedi.çok sorun olacağını sanmıyorum mail içeriğinde kod alındı v.b mesaj yok..ben neden çıkmasını istiyorum çünki abd seyahatleri normal şartlarda çok pahalı böyle bi tatile gitmek isterim
sonuçlar nerede ne zaman?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsonuçlar nerede ne zaman?Kocaayan var olur mu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsonuçlar nerede ne zaman?Kocaayan var olur munedemek o?
en azından yedek değilsin bak ...