21 Eylül 2015 ile 22 Ekim 2015 tarihleri arasında, iGaranti uygulamasının tanıtımı amacıyla, iPhone veya Android uygulaması üzerinden iGaranti uygulamasına müşteri numarası ve parolası ile ücretsiz giriş yapan Garanti Bankası müşterilerine bir çekiliş hakkı verilecektir. Kampanyaya katılım bir ile sınırlıdır. Kampanyanın çekilişi 04 Kasım 2015 tarihinde noter huzurunda yapılacak olup, kazanan talihlilerin isimleri 09 Kasım 2015 tarihli Posta Gazetesinde ilan edilecektir.
Kazanılacak Hediye
21 Kişiye Samsung Galaxy Note 5 Cep Telefonu
Bu kampanya Türkiye Garanti Bankası A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 16.09.2015 tarihli ve 24951361-255.01.02/2769-6736 sayılı izni ile düzenlenmiştir.
Garantinin diğer çekilişlerinde çekiliş hakkı kazandınız mesajı geliyordu bunda da geliyor mu?
Çekiliş hakkı kazanıp kazanmadığımızı nereden bileceğiz.
mesaj gelmiyor.Bende bilemiyorum hak verdimi vermedi mi?
mesaj gelmiyor.Bende bilemiyorum hak verdimi vermedi mi?
Geri bildirimi olsaydı iyi olurdu böyle takip etmesi de zor oluyor.
giriş yapınca orda üstte kampanyalar sekmesine tıklayınca ögrenebiliyorsunuz çekiliş hakkınız oldumu olmadımı diye
giriş yapınca orda üstte kampanyalar sekmesine tıklayınca ögrenebiliyorsunuz çekiliş hakkınız oldumu olmadımı diye
Ben girdim yine göremedim, sadece kampanyalara 3 katılım hakkım varmış ama o çekiliş hakkı değil elbette.
Ben girdim yine göremedim, sadece kampanyalara 3 katılım hakkım varmış ama o çekiliş hakkı değil elbette.
o çekiliş hakkınız oluyor bol şans olsun arkadaşlar

kusura bakmayın bu kampanyayı geç gördüm son 2 gün kala yayınladım yeni gördüm bundan sonra erkenden yayınlarım
o çekiliş hakkınız oluyor bol şans olsun arkadaşlar
kusura bakmayın bu kampanyayı geç gördüm son 2 gün kala yayınladım yeni gördüm bundan sonra erkenden yayınlarım
" Kampanyaya katılım bir ile sınırlıdır. "
denilmektedir. Bende 3 yazıyor o kısımda.
O 3 katılım hakkı yazan şey iGaranti fırsatlarını alma hakkınız.Çekilişle alakası yok.
O 3 katılım hakkı yazan şey iGaranti fırsatlarını alma hakkınız.Çekilişle alakası yok.
Bende öyle anladım. Ama şüphede kaldım Arkadaş o şekilde söyleyince.