Gönderen Konu: çamaşır kurutma makinası tavsiyesi ;)  (Okunma sayısı 4253 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı halehan

• Usta Kampanyacı
Ynt: çamaşır kurutma makinası tavsiyesi ;)
« Yanıtla #10 : 11 Ekim 2015, 23:43:12 »
Evet benimki A++ bosh.haftada 3-4 kez kurutma yaparsan faturada B sınıfı olanlarla aynı faturayı ödüyorsun.ama haftada 5 in üstüne Cıkarsa fatura bıraz kabarırmıs.aslına bakarsanız A++ makınelerın fıatları 2500 tlden baslıyor.oysakı B sınıfları 500-600 tl.arada 2000 tl fıat farkı var.dusunun fatura fazla gelse bıle 10 senede fark kapanacak 2000 tl faturayı B sınıfı amortıi ediyor.ınanın kesınlıkle A++ aldanmayın.gelınımızınkı B sınıfı beko ve çok memnun.aynı isı goruyor.hıcbır fark yok.
kısmet te varsa gelir YEMEN den,kısmet te yoksa ne gelir elden.

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 13 Ekim 2015, 16:29:46 »
kurutma makinesi başta izlanda sağrısında finlandiya,norveç,isveç,danimarka,estonya,litvanya
gibi güneşli günü çok az...vitaminsiz kuzey avrupa ülkelerinin mecbur olduğu bir makine dir,
en ucuzunu indesit yapar en kalitelisini alman miele üretiyor fiyatıda oldukça yüksektir,
« Son Düzenleme: 13 Ekim 2015, 16:35:25 Gönderen: klewx »
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 13 Ekim 2015, 17:11:42 »
Evet bu konuda şanslıyız gerçekten coğrafi konumumuz harika. Ancak kışın kömürle ısınma işi ve evimizin çok ufacık olması itibariyle almak istiyorum. Kömür kokuyor eşyalar ve evde kurutmaya yer yok İndesit iyi değildir miele de pahalıysa eliyorum onu da. Sadece kışın kullanıcaz zaten. Arçelik beko sanırım benim için ideal. Bosch düşünüyordum ama arkadasın önerisiyle b sınıfı ortasınıf takılayım diyorum :) para konusunda da cok düşünmeme de gerek yok aslında bir ay sonra dogumgunum eşime siparişi verdim :) memnun olan birinin önerisi ve eşimin kesesine uygun olması gerek.
« Son Düzenleme: 13 Ekim 2015, 17:12:46 Gönderen: catpat07 »
:)

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 13 Ekim 2015, 22:47:31 »
hemen ekleyeyim en ucuz beyaz eşya yine kredi kartı puanı,alışveriş çeki ve indirimi aynı anda
sunan kliksa,teknosa.com,hızlıal,ereyon,hepsiburada gibi net mağazalarında sıradan bir
beyaz eşya bayi günümüz şartlarında en iyi fiyatı sunamıyor,
indesit konusunda ben 2013 te full elektronik 9 kg indesit A++ çamaşır makinesini 600
geçen yılda 4 programlı A++ 45 dakika hızlı yıkamalı bulaşık makinesini 350 tl den aldım
ikiside sessiz sorunsuz az enerjiyle iş gören makineler ben bunları fiyatı uygun ve ithal
oldukları için aldım yine bunlar bayiden alınsa 1850 tl gibi bir para ödenecekti,
« Son Düzenleme: 14 Ekim 2015, 09:38:07 Gönderen: klewx »
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,