0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben hatırladığım kadarıyla bir fikrimühim bir ilk 500 bir de ilk 3000 mi vardı acabamelisa bu aynı galiba ;Dtahmin ediyorum benim görümcem kazanmış ben kazanamadım malesef
bende yüklemiştim ama adım yok arkadaşlar tebrikler bizimkilerde gelse keşke
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben hatırladığım kadarıyla bir fikrimühim bir ilk 500 bir de ilk 3000 mi vardı acabamelisa bu aynı galiba ;Dtahmin ediyorum benim görümcem kazanmış ben kazanamadım malesef Ben de heyecanlandım bi an 2. geliyor diye.Hoş daha 1. gelmedi ama bu ilk 500 demekki fotoğraf yükleyenler. o zaman açıklanacak olan ilk 3000 var.bu 10 kişiye mail atıyorduk.O bitmedi sanırım dimi..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende yüklemiştim ama adım yok arkadaşlar tebrikler bizimkilerde gelse keşke Sen hangisinden kazanmıştın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben hatırladığım kadarıyla bir fikrimühim bir ilk 500 bir de ilk 3000 mi vardı acabamelisa bu aynı galiba ;Dtahmin ediyorum benim görümcem kazanmış ben kazanamadım malesef Ben de heyecanlandım bi an 2. geliyor diye.Hoş daha 1. gelmedi ama bu ilk 500 demekki fotoğraf yükleyenler. o zaman açıklanacak olan ilk 3000 var.bu 10 kişiye mail atıyorduk.O bitmedi sanırım dimi.. evet 10 maili ve bunu hatırlıyorum ikisinde de isimler ortak olanlar var
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende yüklemiştim ama adım yok arkadaşlar tebrikler bizimkilerde gelse keşke Sen hangisinden kazanmıştın Tebrikler Kazandınız...Colgate Parlak Gülüşler kampanyasından hediyenizialmak için kişisel bilgilerinizi güncellemenizgerekmektedir. Kişisel bilgilerinizi güncellemek için TIKLAYIN... gönderdim ama gelen giden yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende ilk katldm olmadı 2.de onaylanmş haberm bile yoktu kazanmşm şansın bol bahtın hediyelerle dolsun esmacım güle güle kullan hediyeni canım
bende ilk katldm olmadı 2.de onaylanmş haberm bile yoktu kazanmşm