0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMehmet Akif Ersoy bile kazanmış yavo bile kazanmış bize sakızda yok
Mehmet Akif Ersoy bile kazanmış yav
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapiniphoneda yedekte kalmışım ps4 yedekte of bune şanssızlık beatma belgeleri belki sıra gelir bekle Can bırak bu işleri artık.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapiniphoneda yedekte kalmışım ps4 yedekte of bune şanssızlık beatma belgeleri belki sıra gelir bekle
iphoneda yedekte kalmışım ps4 yedekte of bune şanssızlık be
şifre dışarda olsa ben buna 200-300 katılım yapar asılırdımiçerde olunca sadece 10 katılımyaptım onlarda migros tan sakız moneyi veriyor diye yani migrosun % 50 sponsorluğuylakatıldım olmadı ama iyi satan bir sakız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşifre dışarda olsa ben buna 200-300 katılım yapar asılırdımiçerde olunca sadece 10 katılımyaptım onlarda migros tan sakız moneyi veriyor diye yani migrosun % 50 sponsorluğuylakatıldım olmadı ama iyi satan bir sakızçok hoş hareket değil bence hergunkampanyalıdan birinin yapacağı bişey olmamalı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşifre dışarda olsa ben buna 200-300 katılım yapar asılırdımiçerde olunca sadece 10 katılımyaptım onlarda migros tan sakız moneyi veriyor diye yani migrosun % 50 sponsorluğuylakatıldım olmadı ama iyi satan bir sakızçok hoş hareket değil bence hergunkampanyalıdan birinin yapacağı bişey olmamalı Klewx usta şifre dışarıda olsaydı demekle şifre kullandıktan sonra ürün satılırdı anlamında kullanmıştır.