Kampanyaya katılayım diye aldım.Ama ketçap ve mayonezin lezzeti pekte hoşuma gitmedi.Satış rakamları düşük ve satışlar azcık artsın yıl sonu gelir rakamı bilançoda yüksek çıksın diye çekiliş yapıyorlar diye düşünüyorum.
Kampanyaya katılayım diye aldım.Ama ketçap ve mayonezin lezzeti pekte hoşuma gitmedi.Satış rakamları düşük ve satışlar azcık artsın yıl sonu gelir rakamı bilançoda yüksek çıksın diye çekiliş yapıyorlar diye düşünüyorum.
Bilmiyorum ama ben uzun zamandır tek tat kullanıyorum ketçap olsun mayonez olsun salçası olsun öyle hiç başıma gelmedi bi kere salçasında sorun yaşadım aradım telefon ile yolladım onlara adrese özür için bana yenisini yolladılar herkezin damak tadı farklı
Tek katılım Yaptım nasip....
ben vazgeçtim katılmıyorum.. tatlı ketçap hiç yiyemem, bu ikili ambalajlarda da nedense hiç acı seçeneği yok.. ve ketçapta tercihim calve.. bu sefer bir kişi eksik, bol şans katılanlara:)
4 katılım yaptım hedıye paketı cıksa yeter ızlemeye gıtcem bu arada cekılısı
6 katılımla bakalım ne çıkar....Telefonumda bozuldu....
4 katılım yaptım yaptım.
Arabayı değiştirsem ? 
yeni değiştirdin ya arabayı. ben telefonu değiştirsem
Ben de tek katilim yaptim.mayonez yiyen yok zaten bizde.hadi bakalim bol şans herkese
4 katılım yaptım yaptım.
Arabayı değiştirsem ? 
yeni değiştirdin ya arabayı. ben telefonu değiştirsem
Tilifon sana çıksın o zaman üstad, ben arabayı istiyorum sen sıranı savdın sonuçta