Gönderen Konu: arkadaşlar bir yardımcı olabilir misiniz ? fikirlerinize ihtiyacım var..  (Okunma sayısı 1582 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı arastiranbirannee

• Usta Kampanyacı
  • copi-poki-eylul
merhaba arkadaşlar,

sizlerin görüş ve önerileri benim için çok önemli. bu yüzden her konuda sizlere danışmak bana çok
iyi geliyor...

bi yakınım pazarcılık işine başlayacak. giyim üzerine...
uygun ucuz mal nereden alabilir en hesaplı? bu işi yapanlar varsa tavsiyeleriniz var mı?

şimdiden çok teşekkürler..

diğer bir konuda, faceden herhangi bir grup açınca takipçi sayısını çoğaltıktan sonra reklam alarak gelir elde eden var mı? yada reklam alarak gelir etmenin baska bir yolu var mıdır?
Eylül

Çevrimdışı arastiranbirannee

• Usta Kampanyacı
  • copi-poki-eylul
hiç kimsenin bilgisi yokmu ya :(
Eylül

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
her bölgede tekstil v.b manifatura toptancılarının olduğu serbest sanayi çarşıları taranabilir
istanbulda osmanbey tekstil giyim toptancıları izmirde kemeraltı şadırvanaltı ve mimarkemalettin
tesettür giyim toptancıları v.b 250-300 tl etiketi olupta parçası 15-25-30 liraya verilen etek,takım
abiye,pardesü,kaban,tesettür takımları v.b adını bilmediğim kadın giysisinin bu fiyatlara
verildiğine şahidim...tek seferde 3-5.000 arası bir ticarete bakar bu uygun fiyatlar evinde
sayfa takipçileriyle yerinde ticaretle bu işi yapan kadınlarda var facebook ta  :) işi bilen işe gitmiyor zaten,

bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,