0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 2 kere kazanmışım ama tek paket geldi içinde 2 adet 3lü paket vardıbakalım size nasıl gelcekhangi kargo ile geldi?bi de ne zaman?
ben 2 kere kazanmışım ama tek paket geldi içinde 2 adet 3lü paket vardıbakalım size nasıl gelcek
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 2 kere kazanmışım ama tek paket geldi içinde 2 adet 3lü paket vardıbakalım size nasıl gelcekhangi kargo ile geldi?bi de ne zaman?bugün geldi bana kargo yakın hemen geldi yurtiçi kargo ile
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 2 kere kazanmışım ama tek paket geldi içinde 2 adet 3lü paket vardıbakalım size nasıl gelcekhangi kargo ile geldi?bi de ne zaman?bugün geldi bana kargo yakın hemen geldi yurtiçi kargo iledu bakim Ya melos bi resim çekebilir misin?
arkadaşlar bu fotolar eskiden vardı bende marketten almıştım şimdi çekmedim heeee ondan hepsi görünmüyorrr yemek tariflerimde kullanıyordum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar bu fotolar eskiden vardı bende marketten almıştım şimdi çekmedim heeee ondan hepsi görünmüyorrr yemek tariflerimde kullanıyordum Yaaa Niye çekip koymadın ki ?