Bitmez meraklanmaya gerek yok
Beğendik bir cacık olmaz.Bi geçen sene çaycı verdiydi o kadar..Bide o fiyatlarla valla millet nasıl alışveriş yapıyor bir anlasam.
Beğendik bir cacık olmaz.Bi geçen sene çaycı verdiydi o kadar..Bide o fiyatlarla valla millet nasıl alışveriş yapıyor bir anlasam.
Real olacakmış aldıkları yerler öyle okudum sanki
Konya da reali aldılar ama hala real.Gerçekten çok pahalı marketler bunlar.Migrosa millet gitmez burda mesela, migrostan alıp bakkala satarak ev geçindikten tonla insan var.
Konuyla çok alakalı değil ama aklınızda olsun arkadaşlar.. Kipa'dan yaptığınız her alışverişte fişinizi kontrol edin.. Serverları Hindistan'da olduğu için fiyatlar farklılık gösteriyor çoğunlukla.. Bilgilerinize..
Çok kere yaşayıp müşteri hizmetlerinden para aldım.
ınsallah bıter cok yapanlar yuzunden ztn cıkmıyo hepsı bıtsın
kipa real amrket iel birleşicek yada begendik carrefoursa da migros ile birleşe bilirmiş ben öyle söylenti duydum carrefoursdaya gidinc emüşteri hizmetleri söyledi aynı gün migrosada gittim ordaki danışmadaki kızda öyle bişey dedi
Burda kipa kapandı yerine real açıldı. Yerel bi magaza kapandı begendik açıldı. Manav reyonunda sıra vardı aşırı kalabalıktı arabaya gecerken tipik türk insanı olarak markette noluyo ne bu kalabalık diye bakarken trafiği kilitledik

)