Doğalgaz döşeteceğiz. Manisada yasiyoruz nasıl daha uygun fiyata döşetebiliriz? nelere dikkat etmeliyiz forumda bilgi sahibi olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim bir firma 4000 tl fiyat verdi+ 1000 tl açtırma= 5000 tl. Prometus ECA kombiyi 1500 sayıyor
2000 sistem dedikleri her peteğe kombiden boru giden yapı işlevsel oluyor. Ayrıca kombi yoğuşmalı olmalı benim favorim ferroli sonrada eca
Kombi icin kesinlikle oncelik immergas victrix26 olmali yoksa dd nitromix de pisman etmez.
Kesif yapmaya gelen eleman yoğuşmalıya gerek yok,yoğusmali cok buyuk alanlar icin dedi ne kadar doğru
Geçen sene istanbulda yaptırdım ben kombiyi kendim aldım e.c.a confeo plus 1350 tl tesisat kombi montajı 1500 gaz açılımı 250 tl toplamda bu kadara maal oldu 7 tane firma getirdim boş daireydi size çok fiyat söylemişler ev 120 metrekare ayrıca benim 7 tane petek takıldı e.c.a marka hepsi 5 yılda tesisat garantisi verildi.
Geçen sene istanbulda yaptırdım ben kombiyi kendim aldım e.c.a confeo plus 1350 tl tesisat kombi montajı 1500 gaz açılımı 250 tl toplamda bu kadara maal oldu 7 tane firma getirdim boş daireydi size çok fiyat söylemişler ev 120 metrekare ayrıca benim 7 tane petek takıldı e.c.a marka hepsi 5 yılda tesisat garantisi verildi.
siz çok çok uyguna yaptırmışsınız bana bi yardımcı olsanız