"Şeklini Bul" yarışması başlıyor! Soruları doğru yanıtla, şeklini bul, hediye kazanma şansını yakala!
Facebook üzerinden yayınlanan bu oyun ile, 5 soruluk testi cevaplıyor , sonrasında çıkan puzzle’ı bilmeye çalışıyoruz. Gün boyunca kazandığımız puanlar birikiyor ve günün sonunda en çok puanı alan D&R’dan 50 TL’lik hediye çeki kazanıyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
bu uygulamada hile yapılıyor dün 3 e kadar oynarak puan biriktirdim sabah da başladım bu saate kadar öglen biri geldi ve beni geçti 1 geçmesi imkansız ben saniyede durmadan cevap veriyorum 1 dkda 300 puan alıyor nasıl yapıyor anlamadım resimlerini çektim o kadar uğraştım gecelere kadar hile yapıp geçmesi beni çok üzdü sizce ne yapabilirim resimde bu yakınlaştırarak bakın saatlerde yazıyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
firmaya mesaj olarak yollayın onlar değerlendireceklerdir
en hızlı şekilde cevaplıyorum tam puanı alıyorum nasıl oluyorda benden sonra gelip beni geciyor anlamadım faceden yazdım inşallah emegim boşa gitmez
ben görüyorum şuan yorumlarınızı. birde mesaj kısmından atın bence
Merhaba, Sistem gün içinde düzenli olarak hile taraması yapmaktadır. Hile yaptığı tespit edilen yarışmacıların puanı silinmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz. böyle bi cevap geldi inşallah silinir