Gönderen Konu: ANKARA NATA VEGA:2 kişiye Tadım Pizza Damak Pizza Menü-BUGÜN 17 SON!  (Okunma sayısı 611 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

perishan

• Ziyaretçi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Nata Vega Outlet Tadım Pizza’dan Damak Pizza Menü Instagram Yarışma Kuralları

1. Yarışma, sadece Instagram (Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin) üzerinde gerçekleşmektedir.

2. Yarışmada Instagram sorumluluk kabul etmez. Yarışmanın Instagram ile birbağlantısı yoktur.

3. Katılımcıların profillerinin erişime açık olması gerekmektedir. Sahte profiloluşturarak veya Instagram'ın altyapısının eksik ve hatalarından fayda eldeederek yarışmaya katılan kişiler ödül almaya hak kazanamayacaktır.

4. Nata Vega Outlet Instagram hesabında yapılacak olan yarışmada;  2Eylül tarihinde yarışmacıların Nata Vega Outlet Instagram sayfasını beğenmelerive yarışma görselinin altında kullanıcı isimlerini yorum olarak bırakmaları ve3 arkadaşlarını etiketlemeleri  gerekmektedir.

5. Yarışmaya katılmak için sayfamızı (Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin) takip etmeniz gerekmektedir.

6. Yarışma 2 Eylül saat 12.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

7. Yarışmaya 18 yaşından küçükler katılması dahilin de ödülünü velisi ilealması gerekmektedir.

8. Yarışmaya Nata Vega Outlet’in Instagram sayfasında belirtmiş olduğuşartları eksiksiz yerine getiren yarışmacılar katılma hakkı kazanacaklardır.

9. Ödül kazanacak toplam kişi sayısı 2’dir. Kazanan, Tadım Pizza’dan DamakPizza Menü kazanacaktır.

10. Kazanan, 2 Eylül 2015 Salı günü Nata Vega Outlet Instagram (Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin) sayfasındaduyurulacaktır.

11.   Kişisel bilgilerle ilgili yanlış beyanlarda bulunanlar ödül almahakkı kazanamazlar. Bu gibi durumlarda Nata Vega Outlet’in hiçbir sorumluluğuyoktur.

12.   Kazanların bilgileri, sadece kazananlara ulaşmak ve firma kampanyalarınıduyurmak için kullanılacaktır.

Ödül Bilgisi:

13.  Kazanan katılımcılara hiçbir ücret alınmaksızın, Tadım Pizza’danDamak Pizza Menü

kazanacaklar.

14.  Kazanan katılımcılar iletişim bilgilerini özel mesaj yoluylaNataVega Outlet Facebook sayfasına iletmesi gerekmektedir.

15.  Kişilerin adres ve kişisel bilgilerini doğru olduğundan emin olmalarıönemle rica olunur. Katılımcılar, kişisel bilgilerini tam ve doğru olarakiletmek zorundadırlar. Eksik ya da yanlış beyan edilmiş bilgilere sahip katılımcılar,ödül kazansalar dahi bu haklarını kaybedeceklerdir.

16.  Nata Vega Outlet yarışma ödüllerini, yarışma kapsamını, yarışma kurguve yapısını önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.

17.  Ödül kazanma hakkı satılamaz, ertelenemez.

18.  Kazanılan hak nakit paraya veya mala çevrilemez.

19.  Yarışma esnasında, sonuçları lehlerine değiştirmek amacıyla bilgisayarteknolojilerini kötü niyetle kullanan kişilerin tespiti durumunda bu kişilerinkayıtları sistemden hiçbir uyarıda bulunulmaksızın silinecektir.
20.   Kazanılan ödüllerkargo yapılamaz.