Araç Koltuk kılıfı almıştık uzunca bir zamandır evde öylece duruyor
Koltuk kılıfı nasıl takılır hiç bir fikrimiz yok
Servise gidip taktırmaya gerek var mı yoksa eşim ve ben kılıfları takabilirmiyiz bir fikriniz varmı arkadaşlar ?
Yada bizlere koltuk kılıfı takmada yardımcı olabilecek video yada görsel ekleyebilrimisiniz ?
Gerçi koltukları Hyundai için almıştık şuan aracın modeli de farklı uyarmı uymaz mı onuda bilmiyorum
benim izlediğim kadarıyla uğraştırıcı ve tecrübe gerektiren bir iş ama yine de yapılabilir bence.
Türüne göre kimisini usta bile zor takıyor, kimisi şık diye takılıyor ama ben 20 lira verip taktırırım kafamı yoramam derim.
Farklı türleri olduğunu bilmiyordum
Kılıfı geçen sene 50 tl ye falan almıştık 50 liraya da o zaman çok teferruatlı bir şey vermezler anladığım kadarıyla

belkide basit takılabilen kılıflardandır
Olabilir bazıları için koltuk sökülüyor dikim vs işlem uzun
öylemi onu ilk defa duydum koltuk falan sökülüyorsa onu bizim yapmamız imkansız
öylemi onu ilk defa duydum koltuk falan sökülüyorsa onu bizim yapmamız imkansız
ALINTIDIR
"ben kılıfları internetten almıştım burada isteğim renkten bulsaydım aldığım yerde taktırcaktım ama nasip değilmiş. en sonunda gittim bi döşemeceye verdim 10 tl takdırdım. gerçekten önleri takmak zormuş ve koltukları sökmeden çok güzel taktı. işin püff noktası kılıflardaki iplerin ucuna kanca geçirdi sonrada kancaları koltuğun altındaki yerlere taktı bitti 10 dakikada. ilgilenen arkadaşlara tşk.edeirm."
evet koltukçular kancalarla alttan gerdiriyor. fakat biz yapamayız onu.
evet koltukçular kancalarla alttan gerdiriyor. fakat biz yapamayız onu.
Hımmm anladığım kadarıyla koltukçuya gitmeden bu meseleyi çözemeyeceğiz
elimdeki kılıflar Hyundai araca ait jetta ya uymazsa anlaşılan boş yere uğraşmış olacağız
koltukçuya gidersek
aracın koltuklarına uymayan bir modelse üstüne fark veriririz belki koltuk kılıflarını değiştirir.
Her aracın ki farklıdır zaten uymaz